Neler Yeni

Ford Focus 2018 Titanium Powershift Paket Alınır mı? 195.000 Km

batuhan0088

80+ Bronze
450 bin civarı bir bütçem var. Ford focus hoşuma gidiyor. Çok da övgüsünü duyuyorum. Merak edip kullanmak istiyorum. Şuan baktığımda focus dışında araba gözüme çarpmıyor. Trend x paketlerine bakarken titanium paketlerine geçtim. Hoşuma giden çok özelliğini gördüm. Bütçemi zorlayıp almışken titanium paket alayım diyorum. Kendi oturduğumda çevremde olması gidip görmem açısından kolaylık sağlıyor. Bu yüzden bir tane oturduğum bölgede 2. el araç satan bir bayi buldum. 483 bin tl aracın fiyatı var. Fiyat olarak emsallerine göre normal pahalı diyemem ancak 195 bin kilometre de olması beni düşündürüyor. Aldığımda en az 2 sene binerim diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nedir? 200 bin kilometrede ki 2018 model bir araca 480 bin tl verilip alınır mı?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınmaz hocam
1.5 tdci motor için konuşacağım. Bu dizel motor ve bu şanzıman altyapısı , aerodinamiği ile gayet iyi bir kombinasyona sahip. Yılına yaşına göre de donanımı gayet tatmin eder
Yukarı attığım temizlikteki bir araç varken alınmaz.
Baktığınız araç emsallerine göre pahalı. 2 yıla takılmayacağınızı düşünerek üste attığım aracın emsallerini biraz araştırsanız bulabilirsiniz. Araştırmanız sahibinden sitesi ile sınırlı kalmasın. Facebook , arabam.com da broadway piyasası 30 dan başlıyor . Sahibindende 50 binden başlıyor aradaki farkı araştırırsanız görürsünüz zaten. Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama illa bir araba pazarı vardır. Bulursanız gidip oralardan da araştırın illaki uygun bir araç bulursunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,068,744
Üyeler
169,767
Son üye
Boroxit
Top Bottom