genel olarak ders çalışmak için üniversitede de işimi görecek 5 6 sene götürebilecek bir tablet önerebilir misiniz bütçe 20 25 k arası şuan İpad air 5 düşünüyorum sizce ne alabilirim
teşekkür ederim iyi duruyor 5 6 sene rahat götürür mü sence birde iphone ile ipad daha iyi olmaz mı
sıfır tercih ederimm s9 a bakacağımİkinci el sorun değilse s9 plus veya ultra bakabilirsin yoksa sıfır s9 olabilir
ipad 6 düşündüm de bütçemi aşıyor air 5 düşündüm s9 la arasında kaldım şuankesinlikle ipad derim. İpad air alıp yanına pencil kalem çekersen mükemmel olur. Bende apple öğrenci kampanyası ile ipad 6 256GB + pencil pro'yu 29k'ya aldım. Sana birkaç öneri olarak kurcalayıp link atacağım
S9 İle yine fark atıyor bench'te. Sadece ekran hz bakımından ön planda ama sonuç ders için. Bende kendim iPad Air 6 aldım yine fark atıyor S10 Serisine bench olarak. Yok ekran diyorsan Hz bakımından iyi Samsung. Ayrıca 10 yıllık iPad bile iş görebiliyor. Hafızası yüksek olunca işletim sistemini yükseltme yapabiliyorsun.sıfır tercih ederimm s9 a bakacağım
ipad 6 düşündüm de bütçemi aşıyor air 5 düşündüm s9 la arasında kaldım şuan
aynen bencede daha iyi olur ama celluar sizce gerekli miS9 İle yine fark atıyor bench'te. Sadece ekran hz bakımından ön planda ama sonuç ders için. Bende kendim iPad Air 6 aldım yine fark atıyor S10 Serisine bench olarak. Yok ekran diyorsan Hz bakımından iyi Samsung. Ayrıca 10 yıllık iPad bile iş görebiliyor. Hafızası yüksek olunca işletim sistemini yükseltme yapabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1k daha verip celluar al derim. Birde tabii yanına Usb-C Pencil al mükemmel.
https://www.pt.com.tr/ipad-air-109-5-nesil?filter_depolama=256gb Alıntıyı görüntüle
Usb-C Pencil:
Alıntıyı görüntüleApple Pencil - Pozitif Teknoloji
www.pt.com.tr
Eğer baya bi fark olsaydı alma derdim ama 1k fark varsa tereddütsüz al derim. Çok ön plana çıkarır.aynen bencede daha iyi olur ama celluar sizce gerekli mi