Hiç bilmiyorumHocam peki fiyat farklılığı olur mu internette biraz pahalı mağazaya gidip alsam duruma göre indirim oluyor mu
Anladım hocam hani derler ha kırmızı olsun 10 lira fazla olsun bende kafam rahat etmesi için vatan alayım 10 lira fazla olsun misali çünkü ben çok takıntılı biriyim sistem sarın alırken acaba yine sorun yaşar mıyım diye düşünüyorumVatanda bazen iyi fiyatlı hazır sistemler oluyor. Onlardan tutturursan fiyatı iyi oluyor.
Hocam hazır sistemler ayıplı iade olmuş ürün gelmesinden korkuyorum sonuçta o adamlarda sorunlu ürünleri çöpe atmıyor sıfır gibi paketleyip sana bana satıyorF/P sistem yoksa vatandan sistem almamanı tavsiye ederim.
Ya tek tek kendiniz indirimlerden f/p parçaları toplayın ayrı ayrı ya da f/p sistem bekleyin. Zaten 5000 serisi çıktı , sistemler gelir yakında.
Ama sakın vatana , itopyaya vb. yerlere gidip onların size sistem toplamasına izin vermeyin.
4060 sisteme 45k isterler sonra..
o konuda bir şey diyemem , eğer tek tek toplayabilirseniz ve montajını yapabilirseniz öyle toplamanız daha güzel olur.Anladım hocam hani derler ha kırmızı olsun 10 lira fazla olsun bende kafam rahat etmesi için vatan alayım 10 lira fazla olsun misali çünkü ben çok takıntılı biriyim sistem sarın alırken acaba yine sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hazır sistemler ayıplı iade olmuş ürün gelmesinden korkuyorum sonuçta o adamlarda sorunlu ürünleri çöpe atmıyor sıfır gibi paketleyip sana bana satıyor