Neler Yeni

Pubg Mobile İçin F/P Tablet Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yusuf Gugen
Denk sayılırlar ama performans olarak vs benim bildiğim 7s gen 2 daha iyi,bu arada telefonunuz hangi model
Telefon oneplus 8 pro ama çok kasıyo ondan oynayamıyorum bir de xiaomiler genelde 1 2 yılda kasmaya başlıyor diye biliyorum. Bu poco pad veya redmi padde de oluyor sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yusuf Gugen
Onlarda olacağını sanmam pek ama içinize yatmadiysa tab S9fe+ güzeldir
Hocam pubgde max 45 fps veriyor pek ideal değil gibi o :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

diğerleri hd de de 60 verirken orda 45 e düşüyo yani bide 5k daha pahalı sanırım

Hocam pubgde max 45 fps veriyor pek ideal değil gibi o :D

diğerleri hd de de 60 verirken orda 45 e düşüyo yani bide 5k daha pahalı sanırım
Bana kalırsa poco pad veya redmi pad pro alın, öbür forumlardan kullanıcı deneyimlerini inceleyin içinize yatmadiysa

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yusuf Gugen

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Buğra Aykaç
Poco Pad almanız daha mantıklı olacaktır

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Google servisleri olmaması sorun değilse bu tablette var, uygun fiyatlı ama işlemcisi ve ekranı bayağı iyi. Huawei'in arayüzü güzel uzun ömürlülük olarak pek sorun çıkaracağını sanmıyorum. Google servisleri için en iyi çözüm MicroG uygulama indirme için Aurora Store.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yusuf Gugen
Google servisleri olmaması sorun değilse bu tablette var, uygun fiyatlı ama işlemcisi ve ekranı bayağı iyi. Huawei'in arayüzü güzel uzun ömürlülük olarak pek sorun çıkaracağını sanmıyorum. Google servisleri için en iyi çözüm MicroG uygulama indirme için Aurora Store.
Google servisleri sorun olur.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Hem google servisleri sorun, hem de işlemcisi yine çok düşük kalıyor poco pad'e göre bile.
Hayır Huawei MatePad 11.5 daha güçlü:
Screenshot_2025-01-14-23-57-07-466_com.android.chrome-edit.jpg

Snapdragon 7 Gen 1 kullanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yusuf Gugen

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Ha 7s diyince daha gelişmiş sandım :D Yine de 3. parti yazılımdan pubg yüklemek ban sebebi bile olabilir mesela. GBox ile falan hiç uğraşılmaz bence.
GBox gibi sanal makineler ile uğraşmaya gerektirmeyen MicroG var. Yine GBox gibi Google Servisleri için kandırıcı kullanıyor ama gerçek Google uygulamaların da yapıyor bunu, yani çok sorun olmuyor bu yüzden. Uygulamalar içinse Aurora Store var, uygulamaları Google Play Store sunucularından çekiyor yani tüm uygulamalar var, güncellemeler anında geliyor ve açık kaynak kodlu yani güvenilir. Ban gibi sorunların olacağını sanmıyorum zaten Pubg Huawei'in uygulama mağazasında var. Mağazada falan tableti incelerseniz dediklerini denersiniz.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,128
İsim
kilan embappe
Fena ürün değilmiş şimdi baktım da, alinabilir.

Tabii 20K ya çıkarsan Tab S9 gibi bir canavar var. Yanında kalem gibi artılar da var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,631
Üyeler
167,690
Son üye
mootje.61
Top Bottom