Fırhorse Sobutmoon
80+ Bronze
Yone'yi silerdim.
dengelenmesi gereken şey itemler , karakterler değil. ayrıca erken oyunda ormandan alınan herhangi bir yaratık başına konulan cezalar. örneğin dk 7 de alınan bir gromp herhangi bir koridor oyuncusuna 110 altınlık bir ceza olarak geri dönebilir. yada kayacıl alımı 30 altın gibi gibi. aynı şey orman için de geçerli. cannon almanın veya minyon çarpmanın belli bir cezası olması gerekiyor.Yone'yi silerdim.
Lgbtli, anime olan bütün çarları kaldırırdımYone'yi silerdim.
Yone'yi silerdim.
adamlar lgbt li karakterlerden akıl sır erdiremeyecek kadar ödenek alıyor. o paraya tüm karakterleri bile lgbt li yapabilirdim yani.Lgbtli, anime olan bütün çarları kaldırırdım
Cidden para mı alıyorlar yaadamlar lgbt li karakterlerden akıl sır erdiremeyecek kadar ödenek alıyor. o paraya tüm karakterleri bile lgbt li yapabilirdim yani.
diziler , oyunlar , tiyatrolar… hepsine devlet tarafından deli para akışı sağlanıyor. sırf bu saçma sapan woke olaylarından.Cidden para mı alıyorlar ya
Knk Bütün Arkadaşlarıma Ve Akrabalarıma Vp Dağıtırdım Ve Fiyatları İndirir Fade Karakterine Bozkurt İşaretini Geri Koyardım Cezaları Düşürür Ve LGBT Ajanlarını SilerdimYone'yi silerdim.
Şubat 2025 Gibi Çıkcak Valorant MobilValorant'ı mobile getirirdim arkadaş konsollara çıkan oyun neden mobile çıkmıyor hayret ediyorum. Yani grafikleri de öyle ahım şahım değil gelecek diyorlar gelmiyor Valorant Mobile