O Overrate 80+ Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 358 Dahası Reaksiyon skoru 133 İsim Mehmet sunal Cuma, 16:56 #27 Remi yazmış: 3 tl verdi şimdi 1 tl vericek Devamı için tıklayın... uğraşılmaz o zaman ben sonuncudanda 10tl verip bitirecek sanıyordum
Remi yazmış: 3 tl verdi şimdi 1 tl vericek Devamı için tıklayın... uğraşılmaz o zaman ben sonuncudanda 10tl verip bitirecek sanıyordum
Kadir ışık 80+ Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 120 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Kadirışık Cuma, 16:57 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Overrate yazmış: uğraşılmaz o zaman ben sonuncudanda 10tl verip bitirecek sanıyordum Devamı için tıklayın... yok baya kuruş kuruş veriyo
Overrate yazmış: uğraşılmaz o zaman ben sonuncudanda 10tl verip bitirecek sanıyordum Devamı için tıklayın... yok baya kuruş kuruş veriyo
Remi 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2,797 Dahası Reaksiyon skoru 1,510 Yaş 20 İsim Mustafa Yüksel İlgilendiği Kategoriler Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe Instagram @haris4era Twitter lrearis Discord aster4era Cuma, 17:04 #29 Overrate yazmış: uğraşılmaz o zaman ben sonuncudanda 10tl verip bitirecek sanıyordum Devamı için tıklayın... ohoo nerde temunun böyle hiçbir oyununa kanmayın çok boş bir oyun sırf 5 6 davet attım diye bitirmek istiyorum yoksa sıfırdan hayatta başlamazdım
Overrate yazmış: uğraşılmaz o zaman ben sonuncudanda 10tl verip bitirecek sanıyordum Devamı için tıklayın... ohoo nerde temunun böyle hiçbir oyununa kanmayın çok boş bir oyun sırf 5 6 davet attım diye bitirmek istiyorum yoksa sıfırdan hayatta başlamazdım