Neler Yeni

Bu toplama pcye bu para verilir mi ve bileşenler birbirine uygun mu

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,220
İsim
1
5500xt navi 14 mimarisi kullanıyor , navi10 mimarili 5600xt-5700xt ye göre daha masum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç yoktan bir kule tipi ekleyin işlemcinin silikonu güzelse bir oc+uv yapar keyfine bakarsın. tüm parçaların fiyatı nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Heisenberg
5500xt navi 14 mimarisi kullanıyor , navi10 mimarili 5600xt-5700xt ye göre daha masum

hiç yoktan bir kule tipi ekleyin işlemcinin silikonu güzelse bir oc+uv yapar keyfine bakarsın. tüm parçaların fiyatı nedir ?
Hocam biraz daha açık yazar mısınız pek anlamıyorum pcden

Hocam bütçeyi biraz daha arttırabilirsem almaya çalışırım

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Semi kaan Çakır
Hocam biraz daha açık yazar mısınız pek anlamıyorum pcden
işlemcinin çektiği voltajı kısıp çıkacağı maksimum frekansı arttırma durumu kısaca , sonuç olarak daha az güç çekip daha çok performans sunacak. benim 3600 şuan 4.45ghz oc , 1.3v uv çalışıyor. normalde 90w lara dayanıp 4150-4200mhz çalışıyor ve 75-80 derecelere çıkıyordu şuan 4450mhz de 65w civarı çekiyor hem daha fazla fps sunuyor hem 60-70 arası takılıyor sıcaklık ama genellikle 65 civarı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Heisenberg
işlemcinin çektiği voltajı kısıp çıkacağı maksimum frekansı arttırma durumu kısaca , sonuç olarak daha az güç çekip daha çok performans sunacak. benim 3600 şuan 4.45ghz oc , 1.3v uv çalışıyor. normalde 90w lara dayanıp 4150-4200mhz çalışıyor ve 75-80 derecelere çıkıyordu şuan 4450mhz de 65w civarı çekiyor hem daha fazla fps sunuyor hem 60-70 arası takılıyor sıcaklık ama genellikle 65 civarı.
Nasıl yapılacağını bilmiyorum hocam kule tipi bir soğutucu mu gerek bir de işlemci silikonu dediğiniz?

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Semi kaan Çakır
Nasıl yapılacağını bilmiyorum hocam kule tipi bir soğutucu mu gerek bir de işlemci silikonu dediğiniz?
işlemci silikonu dediğim olay bazı işlemci voltaj ister ve oc olmaz bu kötü silikondur bazısı 1.2v da 4.6ghz dayanır bu iyi silikondur. değerleri salladım tamamen. belki benim işlemci silikonu 1.3v altına da iner ama hiç denemedim şuan gayet ideal. ryzen masterdan 2 tık ile yapılıyor oldukça basit bir işlem, rehberleri var. kesinlikle b serisi anakart ister en az , b-x serisi lazım kule tipi şart değil ama stok fanla oc çok çok zor .

tüm parçaların fiyatlarını tek tek yazarmısınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Yılmaz
arkadaşlar hazır buraya gelmişken benimkine de bakar mısınız kimse bana cevap vermedi yarım saattir :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Heisenberg
işlemci silikonu dediğim olay bazı işlemci voltaj ister ve oc olmaz bu kötü silikondur bazısı 1.2v da 4.6ghz dayanır bu iyi silikondur. değerleri salladım tamamen. belki benim işlemci silikonu 1.3v altına da iner ama hiç denemedim şuan gayet ideal. ryzen masterdan 2 tık ile yapılıyor oldukça basit bir işlem, rehberleri var. kesinlikle b serisi anakart ister en az , b-x serisi lazım kule tipi şart değil ama stok fanla oc çok çok zor .

Hocam dediklerinizden gram bişey anlamıyorum ama haklıymışsınız gibi geliyor

Hocam şimdi baktım R5 3600 1.2 v ile 4.2 GHz dayaniyormus iyi midir?

Son düzenleme:

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Semi kaan Çakır
Hocam OC+UV olayı nasıl yapılıyor onu yanlış anlamayın afedersiniz m*la anlatır gibi anlatır mısınız

Araştırdımda bulamadım ya
şurdan bakabilirsiniz hocam , oc yapmak istediğinizde konu açarsanız detaylıca yardımcı olunur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,660
Üyeler
165,563
Son üye
Keremsengul
Top Bottom