Neler Yeni

IPhone 16 Pro Max VS S25 Ultra Hangisi Alınır?

Hangisi

• Oy kullanan toplam üye
    26

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Satürn
Eğer bütçem sıkıntı olmasaydı 16 pro max alırdım

-GHOST-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Mutfak-Oyun
Merhaba arkadaşlar ben iki markayıda seviyorum ve herhangi spesifik bir ihtiyacım yok ikiside en top level cihazlar olduğu için ihtiyacımı karşılayacaktır, fakat tek ve bir o kadarda hayati bir şartım var, Uzun süreli olması.

İki cihazdan birini alacağım ve en az 8,10 yıl kullanmayı düşünüyorum, merak ettiğim hangi cihaz daha uzun ömürlü? Uzun vadede ciddi performans kaybı yaratırlar mı? Beni 10 yıl götürebilecek cihazlar mı?

Oyun oynamıyorum.
s24 ultradan 16 pro maxe geçtim hayatım boyunca androidi savunurdum ama apple çok ayrı bi dünya ciddiyim bence 16 pro max al her sene eğer temiz kullanırsan yeni modellede değişim kolay olur ama bence kamera ses fln apple da ayrı bi nokta

eneskaya6

80+ Silver
Tr de 50/60bin tlden fazla para veriyorsan bi telefona bu ios olmak zorunda

şahin doğan

80+ Platinum
S25U'yu görmeden net konuşmak yanlış olur ama duyumlara göre gelecek şeyler tasarım ve işlemci geliştirmesi.
Kendi açımdan Cihazları adım adım değerlendireyim.
Kamera : İki cihazında kameraları çok başarılı ama iPhone ön kamerada net galip, arka kameralarda videoda net galip. Arka kamera fotoğraf tarafında Zoom ve çoğu zaman dinamik aralıkta samsung başarılı olsa da renk doğrulu, başarımı, cilt tonları, sahneler arası dengede iphone daha iyi.
Performans : A18 Pro ile 8 Elite'i karşılaştırdığında 8 Elite daha performanslı ama bu kağıt üstünde.
A18 Pro ile en basitinden Genshin'de 120 FPS desteği var. AAA oyun desteği var ve Android'de bulunan en iyi oyun performansına sahip Red Magic 10 Pro'dan daha iyi performans veriyor (İçerisinde 8 Elite ve fan bulunan bir telefon)
Batarya : 16 Pro Max zaten mükemmele yakın pil performansına sahip, Samsung tarafında da Ultra cihazlar 23 Ultra'dan sonra baya başarılı pil tarafında S25U da üzmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Egemen
Savas baslasin. S24 Ultra kullanicisi olarak uzun vadede oyumu iPhone 'a veririm.
Arayuz, uygulama optimizasyonu daha iyi.

Android'de ise APK kurmak ve acik kaynak kodlu olmasindan dolayi hemen hemen her seyi yapabilme avantaji var. Ornegin Youtube Premium 'a para vermiyorum.
Bende 15 Pro Max kullanıcısı olarak S25 Ultraya veriyorum.

-GHOST-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Mutfak-Oyun
s24 ultradan 16 pro maxe geçtim hayatım boyunca androidi savunurdum ama apple çok ayrı bi dünya ciddiyim bence 16 pro max al her sene eğer temiz kullanırsan yeni modellede değişim kolay olur ama bence kamera ses fln apple da ayrı bi nokta

Tr de 50/60bin tlden fazla para veriyorsan bi telefona bu ios olmak zorunda
bence de hem apple gerçekten teknik yardım servis fln olarak çok başarılı bir firma

şahin doğan

80+ Platinum
snapdragon 8 elite kusursuz bir işlemci olacak iphone 16 pro max falan s25 ultranın baya gerisinde kalacaktır. s25 ultrayı temiz kullanırsanız 8 10 yıl rahatlıkla kullanırsınız. iphone eski nesil telefonlarını öldüren bir marka 16 pro maxin güncelleme desteğini tahminimce 9-10 senenin sonunda keseceklerdir. s25 ultra alırsanız hem daha kaliteli bir kamera hem daha kaliteli bir işlemci hem daha kaliteli bir ekran hem de güncelleme desteği bittiği vakit custom romlarla birkaç sene daha kullanabilme avantajınız olur, o yüzden ben s25 ultrayı tercih ederdim
İş sadece kağıt üzerindeki performans ile ölçülmüyor.
S25 Ultra'nın Red Magic 10 Pro'dan iyi performans vermeyeceği kesin. Bu videolardan da göreceğin şekilde 16 Pro Max üzerinde çalışan A18 Pro daha iyi performans veriyor. Ayrı olarak 16 Pro serisinde henüz hiçbir Android cihazda olmayan Genshin 120 FPS desteği de mevcut.

Golf 4 R32

80+ Silver
Neden insanlar Samsung uzun ömürlü değil diyor?
Onu diyenlerin en ucuz samsung modellerini kullanıp sonra son model iphone kullanmaya başladıklarını düşünüyorum ve hiç hak vermiyorum. Kendimden örnek verirsem benim telefonum Samsung A21s. Şu an 4.5 yaşında kasıyor mu derseniz günlük hayat işlerinde hiç de kasmıyor. Hafiften zorlayın 3-5 uygulama arasında işiniz olsun o zaman kasma yapar işte onu da doğal karşılamak lazım bu telefonun eti ne budu ne tabii ki kasacak. İşin özü markaya değil modele bakılmalı.

-GHOST-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Mutfak-Oyun
S25 Ultra'nın Red Magic 10 Pro'dan iyi performans vermeyeceği kesin.
s
S25 Ultra'nın Red Magic 10 Pro'dan iyi performans vermeyeceği kesin.
bu arada s24 ultra kullanmadan önce hayvan gibi samsungu övüyordum ama apple geçtikten sonra harbi samsung 5 para etmez bir firma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu diyenlerin en ucuz samsung modellerini kullanıp sonra son model iphone kullanmaya başladıklarını düşünüyorum ve hiç hak vermiyorum. Kendimden örnek verirsem benim telefonum Samsung A21s. Şu an 4.5 yaşında kasıyor mu derseniz günlük hayat işlerinde hiç de kasmıyor. Hafiften zorlayın 3-5 uygulama arasında işiniz olsun o zaman kasma yapar işte onu da doğal karşılamak lazım bu telefonun eti ne budu ne tabii ki kasacak. İşin özü markaya değil modele bakılmalı.
knk kardeşim iphone x kullanıyor ben hala o telefonun bi kere kastaığını görmedim samsung her modelinde ilk 1 sene çok mutlu ediyor sonra bunaltıyor ama beni s24 ultra 1 hafta bile memnun edemedi

şahin doğan

80+ Platinum
bu arada s24 ultra kullanmadan önce hayvan gibi samsungu övüyordum ama apple geçtikten sonra harbi samsung 5 para etmez bir firma
Tamamen kişisel hocam bana göre. ben de iPhone 12'den sonra S21 kullandım ve bir daha Samsung'a dönmemek üzere iPhone'a geçtim.

-GHOST-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Mutfak-Oyun
Tamamen kişisel hocam bana göre. bende iPhone 12'den sonra S21 kullandım ve bir daha Samsung'a dönmemek üzere iPhone'a geçtim.
bende redmi note 11 pro dan s24 ultraya geçtim wsonra apple geçtim bidaha da apple dan düşmem gibi

Golf 4 R32

80+ Silver
knk kardeşim iphone x kullanıyor ben hala o telefonun bi kere kastaığını görmedim samsung her modelinde ilk 1 sene çok mutlu ediyor sonra bunaltıyor ama beni s24 ultra 1 hafta bile memnun edemedi
Çevremdeki iphone 11 kullananlar kasıyor diyor

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom