R RYNO 80+ Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim ahmet 18 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar memory_management mavi ekran sorunu nasıl çözülür ramlarle ilgili olabilir diye memtest86 ile test ediyorum sizce ramlerlermi ilgili? Ekler IMG_0783.jpeg 2.8 MB · Hit: 14
Arkadaşlar memory_management mavi ekran sorunu nasıl çözülür ramlarle ilgili olabilir diye memtest86 ile test ediyorum sizce ramlerlermi ilgili?
E emel06 80+ Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim emel çetinşahin 19 Ocak 2025 #2 Windows güncellemelerini yapıp gerekirse temiz bir Windows kurulumu gerçekleştirebilirsiniz mavi ekran hatası ben iki sefer yaşadım sürücü güncellemelerini alamadığı için yapmıştı bir tane link buldum ben ordan bakarak düzelttim incele istersen Microsoft Mavi Ekranı Sorununu Düzeltiyor TeknoDestek Microsoft Mavi Ekranı Sorununu Düzeltiyor - mavi ekran sorunu teknodestek.com.tr
Windows güncellemelerini yapıp gerekirse temiz bir Windows kurulumu gerçekleştirebilirsiniz mavi ekran hatası ben iki sefer yaşadım sürücü güncellemelerini alamadığı için yapmıştı bir tane link buldum ben ordan bakarak düzelttim incele istersen Microsoft Mavi Ekranı Sorununu Düzeltiyor TeknoDestek Microsoft Mavi Ekranı Sorununu Düzeltiyor - mavi ekran sorunu teknodestek.com.tr