Şu anlık internetimi ethernet dönüştürücüsü ile sağlıyorum. O da haliylen 100 mbs internetimi 6 mbs olarak dönüşütüyor yani 6 mbs kullanabiliyorum. Ethernet girişine ethernet kablosunu takıyorum ışığı yanıyor. Turuncu ışık sürekli yanıyor, yeşil ışık yanıp sönüyor. Bilgisayarın aygıt yöneticisinde anakartımın LAN driveri hiç bir şekilde görünmüyor. Farz edelim ki anakartımın ethernet girişi bozuk o yüzden lan driverini göstermiyor. Fakat anlamadığım şey şu ethernet girişi bozuksa, ethernet kablomun ışıkları neden yanıyor ki? Anakartımın internet sitesine giriyorum. LAN driverini indiriyorum fakat Realtek aygıtı bulanamadı, kablo takın şeklinde ingilizce bir hata alıyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?
Not : Bios pilini çıkardım taktım, Biosu güncelledim, Biosu default ayarlarına da aldım hiç bir şekilde düzelmedi. Formatta attım değişen hiç bir şey yok.
Anakart Modeli : MSI B550M PRO-VDH
Not : Bios pilini çıkardım taktım, Biosu güncelledim, Biosu default ayarlarına da aldım hiç bir şekilde düzelmedi. Formatta attım değişen hiç bir şey yok.
Anakart Modeli : MSI B550M PRO-VDH