KaptanMC
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 907
- İsim
- Mehmetcan İvrendi
Öncelikle Ricam Gidip biraz Kitap vs. Okuyup Okuma ve anlama Yeteneği edi'nin he varsa'da Yükseltin Çünkü Kafanızdan bir şeyler Uydurmuşsunuz ve onlara yanıt vermişsinizfilistin denen ülkenin tamamen masum olduğunu , savaştan kaçtığını ve gereksiz yere saldırıya uğradığını düşünüyorsun , ki bu tamamen yanlış. israilin arkasındaki ülkelerin fazla ve güçlü olması filistini sanki masum gibi gösterse de aslında savaşı başlatan ülke filistin. bu , israil haklı ben israili destekliyorum demek değil tabii.
masum insanların *lümü de savaşın/savaşların kaçınılmaz bir gerçeği maalesef.
ayrıca yaşadığımız ülke gözünden bakarsak , türkiye herhangi bir ülke ile savaşa girdiğinde arkasından yardım edecek son ülke filistindir. arapların bizi çok sevdiğini düşünüyorsunuz ama alakası bile yok , aksine bizden nefret ediyorlar.
yani durumun insanlık ile bir alakası yok , masum insanları , sivillerine zarar geleceğini bilmesine rağmen savaşa giren ülke düşünmeli.
----
kısacası kahve falan içmek istemiyorsanız içmeyin , ama içen kişiye de karışmayın. kahveyi/kolayı nereden içtiğim , yemeğimi nereden yediğim kimseyi ilgilendirmez.
-Öncelikle Ben Filistin Bize Yardım edecek Araplar bizi Seviyor diye nerde Dedim ?? Ben sadece Size Saldıran bir ülke'yi destekleyen Firmalar Savaşta ölen insanlar ile alay geçerek savunmak gibi şeyleri kastetmiştim mesela "Ben Gidip biraz Çocuk Kanı içicem" gibi sosyal medyada Bolca gördüğümüz sözler
-Ben Filistin'in masum Veya Suçlu olduğunu söylemedim Sen ise direk Böyle düşündüğümü söylemişsin
Oysaki Ben Sadece Orda İsrail'in Savaşta adilce Savaşmadığını belirttim Hatta Eğer erkek erkeğe Savaşlar sorun olmazdı Ama Kadınları/çocukları/bebekleri öldürüyorlar vs. Dedim bak bakayım Filistinliler Kaç kadını veya çocuğu öldürmüş Ve bak bakalım İsrail kaç Masum kadın ve çocuğun ölümüne Sebep olmuş adamlar göz göre göre Hastaneleri Ve sivil kamplarına bomba yağdırdı
-Ayrıca Suçlu'nun Savaşa girdiği için Filistin suçli olduğunu belirtmissiniz Şöyle düşün Eğer Fetö denilen Şerefs** Darbede Başarılı olsaydı Ve Sırf Korku salmak ve gücünü göstermek vs. İçin Türkleri Hapse atsaydı Ve onu desteklemeyenlere haksız davransaydı zulüm yapsaydı ve bu halk O şerefsi** karşı ayaklansaydı Özgürlüğümüzü geri almaya çalışsaydık ve o Kadın ve çocukları öldürseydi o zamanda Dostum O Adam Suçsuz Biz Türkler Bilerek savaşa girdiğimiz için suçlumuyuz dicektin
Bir birimizi Kandımayalım lütfen
(İsrail'in Filistin'e yıllardır haksızlık/zulüm yaptığı vs. Belli zaten Her şey bir yana Git Hapishanelerinde bak Full Filistinli)
-Her şey bir Kenara Senin Yediğin veya içtiğin Hiç bir şeye karıştım mı'da karışma Diyorsun Bana Göster Şu kahveyi veya Yiyecekleri Yemeyin uzak durun boykot yapın fiye kesin "emrivaki" şekilde söylediğim bir yer göster her şeyi boş verip Haklısın dicem
Not: din vs. İle alakası yok bu durumun malum Türkiyedeki din düşmanları hemen saldırıyor Oysaki yurt dışındaki hristiyan/Ateist vs. Fark etmeksizin Müslümanlardan daha çok Tepki gösteriyorlar çünkü durumun İnsan Hakları ihlali olduğunu vs. Biliyorlar falan filan
Ya her şey bir Yana Söylediğin Şeylerden bir tanesi bile benim söylediğim bir şey değil Yani cevap veriyorsun En azından dediğim şeye cevap ver gidip sen böyle düşünüyorsun veya böyle sanıyorsun Diye Telepati yeteneğin varmış Gibi cevaplama yani Benim yazmadığım veya söylemedigim şeyleri yazmışım veya söylemişim gibi İma Edip Cevaplamış