Arkadaşlar sistemi yeni topladım rx 7700 xt ve i5 13400f var 0.5 ms 280 hz monitör var fakat valorantta en düşük ayarlarda dahi max 300 fps alıyorum normalde çok daha fazla almam gerektiğini düşünüyorum sorunu bilen varmı
Normal değildir aynı işlemci ile 800 fps alıyorum bilginiz yoksa yorum yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi20 MB düşük önbellekli bir işlemci olduğu için normaldir.
En iyi oyun işlemcisi 7800X3D 800 FPS'i zor görüyor. Yalan söyleyeceksen yorum yapmak zorunda hissetme kendini. Youtube testlerini izleyip de yazıyorum. Kafadan bir şey uydurmuyorum burada.Normal değildir aynı işlemci ile 800 fps alıyorum bilginiz yoksa yorum yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi
İzlediğin YouTube testinin ekran görüntüsünü atar mısın 300 fpsnin normal olduğuna dairEn iyi oyun işlemcisi 7800X3D 800 FPS'i zor görüyor. Yalan söyleyeceksen yorum yapmak zorunda hissetme kendini. Youtube testlerini izleyip de yazıyorum. Kafadan bir şey uydurmuyorum burada.
İzlediğin YouTube testinin ekran görüntüsünü atar mısın 300 fpsnin normal olduğuna dair
Bir şeyi değiştirir mi. 7700 XT etkisini alman için %99 ekran kartı kullanımı görmen gerekiyor.adam 4060ım var demiyor 7700xt var diyor
E değişiyor işte gösteriyorum 800 fpsi yalan söylüyor muşum ya haniBir şeyi değiştirir mi. 7700 XT etkisini alman için %99 ekran kartı kullanımı görmen gerekiyor.