Metro 2033
80+ Bronze
playstation 5 almayı düşünüyorum ama hangi model iyidir ne kadar verilir nerden alınır bilmiyorum yardım edebilirseniz sevinirim
hocam cfi 1216a nedir bilmiyorum biraz açıklarsanız sevinirim ikinci el almayacağımFat alacaksan CFI 1216A ve sonrasını al, Slim alacaksan tek artısı daha küçük olması. İkinci el Fat kasa alabilirsin.
pc var hocam kardesimde istedigi için bir ps5 alicak gibiyizne slim ps5 ne pro fiyatını hakediyor pc tavsiye ederim imkan varsa
ps5 alacaksanız tek seçenek slim digital ps5 alacaksınız cihaz ve yan masraflar için kaç tl bütçe ayırdınızplaystation 5 almayı düşünüyorum ama hangi model iyidir ne kadar verilir nerden alınır bilmiyorum yardım edebilirseniz sevinirim
hocam bütçe şuan belirli değil yan masraf dediğiniz oyun galiba onları hallederizps5 alacaksanız tek seçenek slim digital ps5 alacaksınız cihaz ve yan masraflar için kaç tl bütçe ayırdınız
oyun + psn plus aboneligi + ea play aboneligi + 1 tb gen 4 ssd ekhocam bütçe şuan belirli değil yan masraf dediğiniz oyun galiba onları hallederiz
oyun + psn plus aboneligi + ea play aboneligi + 1 tb gen 4 ssd ek
oyun + psn plus aboneligi + ea play aboneligi + 1 tb gen 4 ssd ek
hocam onları bir şekilde hallederim ama ssd almak cidden önemlimiİsteğe bağlı dikey stand var. Alınacaksa imitasyon olanı tercih edilmeli. Orijinali gereksiz pahalı.
playstation özel oyunları oynamak isteiğim için özellikle bloodbornekonsol alacaksan xbox al ama ne xbox nede playstation fiyatına değer değil bir anlık hevesle tuzağa düşmeyin he eğer çok paranız varsa xbox series x alın gamepass alın keyfinize bakın
1 tb alandan size 848 gb kalıyor mesela call of duty 300 gb yakın veri yiyor fifa 50 gb psn a yeni gelen god ragnarok 150 gb yetmiyor ps5 e özel oldugu için daha fazla gb tutuyor oyunlarhocam onları bir şekilde hallederim ama ssd almak cidden önemlimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
playstation özel oyunları oynamak isteiğim için özellikle bloodborne
onları hallederiz hocam ben playstation olarak ne almalıyım nereden almalıyım kaça almalıyım1 tb alandan size 848 gb kalıyor mesela call of duty 300 gb yakın veri yiyor fifa 50 gb psn a yeni gelen god ragnarok 150 gb yetmiyor ps5 e özel oldugu için daha fazla gb tutuyor oyunlar