Neler Yeni

İPhone 11 Ekran Pikselleri Sayılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Akın Keskin
Başlıkta da yazdığım gibi ekran pikselleri rahatça gözüküyor sayılıyor bu telefonun maks desteklediği piksel yoğunluğu mudur? Yoksa yan sanayi ekran mıdır? İPhone 11 kullananlar buraya.

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yusuf Yılmaz
Yan sanayi ekran o orijinelde öyle sorunlar olmuyor

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Serdar Totuzbeş
720p ekranı var yani, belki ondan saymış olabilirsiniz ama söylenildiği gibi yan sanayi de olabilir

PNSHER

80+ Bronze
Başlıkta da yazdığım gibi ekran pikselleri rahatça gözüküyor sayılıyor bu telefonun maks desteklediği piksel yoğunluğu mudur? Yoksa yan sanayi ekran mıdır? İPhone 11 kullananlar buraya.
Ekran çözünürlüğü düşük olduğu için olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Akın Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran çözünürlüğü düşük olduğu için olabilir.
Orijinal ekrana geçme niyetim varda maks bu şekildeyse orijinal ekranda da 3k para vermeye gerek yok gibi. Ben zaten biliyorum 720p falanda yani basitçe gözüküyor o pikseller ona takıldım

şahin doğan

80+ Platinum
Her sahnede görüyorsan normal değil, bazı sahnelerde görüyorsan normal. Bazı renkler bazı pixel dizilimlerinin pixellerini daha net gösterir. Bu ekran çözünürlüğü ve PPI ile alakalı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Akın Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her sahnede görüyorsan normal değil, bazı sahnelerde görüyorsan normal. Bazı renkler bazı pixel dizilimlerinin pixellerini daha net gösterir. Bu ekran çözünürlüğü ve PPI ile alakalı değil.
Aslında evet her sahnede görmüyorum ama bazı anlarda çok belli ediyor pikseller kendisini. Açık tema da kullansam

şahin doğan

80+ Platinum
Aslında evet her sahnede görmüyorum ama bazı anlarda çok belli ediyor pikseller kendisini. Açık tema da kullansam
Bak mesela bu S10e ile iphone 11'in ekranlarının yakınlaştırılmış hali. İkisinde de pixeller net gözüküyor ama dizilimlerinden dolayı 11 daha çok rahatsız ediyor.
1737492222003.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Akın Keskin
Bak mesela bu S10e ile iphone 11'in ekranlarının yakınlaştırılmış hali. İkisinde de pixeller net gözüküyor ama dizilimlerinden dolayı 11 daha çok rahatsız ediyor. Alıntıyı görüntüle
Bugun bir telefoncuya gösterttim a kalite yan sanayi dedi bana bende dedim servis kısmında ekran değişen bilgisi yok yani değişen parçalar kısmında ekran yazmıyor bilinmeyen veya servis hiçbir şey yok dedim onu dirençlemişlerdir gözükmesin diye dedi bana telefoncu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yusuf Gugen
Arkadaşımda iPhone 11 vardı. Benim 2K çözünürlüklü telefonuma baktıktan sonra onunkine bakınca pikselleri kelimenin tam anlamıyla tek tek sayabiliyordum. Bence kaliteli bir ekrana baktıktan sonra ip 11 e bakınca öyle gözüküyordur gözünüze

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Akın Keskin
Arkadaşımda iPhone 11 vardı. Benim 2K çözünürlüklü telefonuma baktıktan sonra onunkine bakınca pikselleri kelimenin tam anlamıyla tek tek sayabiliyordum. Bence kaliteli bir ekrana baktıktan sonra ip 11 e bakınca öyle gözüküyordur gözünüze
S10 Plustan geçtim S10 Plus un piksel yoğunluğu 600'dü :( Yani tam 600 değil tabii de o civardaydı.

Top Bottom