Neler Yeni

Bunu nasıl yapabiliyorlar?

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
5 6 gündür hesaplarim çalınma durumuyla karşılaştı. Çoğunu kurtarabildim MC hesabı dışında. Herneyse bunun sebebini araştırırken windowsa bağlı bulunan mailim değiştirilmiş. Ve bana bir tane uyarı maili gelmedi ruhum duymamış. Bu nasıl oluyor? PC de virüs mü var. Var ise neden sadece benim hesaplarım. PC de kardeşimin hesaplarıda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 6 gündür hesaplarim çalınma durumuyla karşılaştı. Çoğunu kurtarabildim MC hesabı dışında. Herneyse bunun sebebini araştırırken windowsa bağlı bulunan mailim değiştirilmiş. Ve bana bir tane uyarı maili gelmedi ruhum duymamış. Bu nasıl oluyor? PC de virüs mü var. Var ise neden sadece benim hesaplarım. PC de kardeşimin hesaplarıda var
Üstelik ne yaparsam yapayım ne güvenlik eklersen ekleyeyim her türlü hesaba girmeye çalışıyorlar. Girmeyi başaranlar 2ad uygulamalarıni kaldırıyorlar. Bugünde adıma riot hesabı açılmış.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,875
İsim
Can BOZKURT

Üstelik ne yaparsam yapayım ne güvenlik eklersen ekleyeyim her türlü hesaba girmeye çalışıyorlar. Girmeyi başaranlar 2ad uygulamalarıni kaldırıyorlar. Bugünde adıma riot hesabı açılmış.
Kayıtlı şifreler vesaire bir yerlerden ulaşıyorlar virüs girmiş kuzenimdede aynı şekilde oldu MC hesabı hariç hepsini kurtardı ama çözümü formatta bulabildi maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Serhat Aydın

çok geçmeden format at daha kötü sonuçlar olabilir format attıktan sonra şifrelerini değiştir

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok geçmeden format at daha kötü sonuçlar olabilir format attıktan sonra şifrelerini değiştir
hesaplarımı kurtardım dediğim gibi farklı maile geçirdim ama hesapta kalan şeyler var yine olmayacağının garantisi nedir onu merak ediyorum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Serhat Aydın
hesaplarımı kurtardım dediğim gibi farklı maile geçirdim ama hesapta kalan şeyler var yine olmayacağının garantisi nedir onu merak ediyorum..
sanmıyorum birdaha olacağını olursa anakart değiştir

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
sanmıyorum birdaha olacağını olursa anakart değiştir
hocam başta dediğim gibi eğer pc de bir sıkıntı olaydı diğer hesaplar neden çalınma durumuyla karşılaşmadı. neden sadece benim hesaplar

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Girdikleri bir site ya da tıkladıkları bir linkten bir şey bulaşmış olabilir. Grip gibi düşünün genelde en yakın temas halinde olduklarımızda bulaşıyor. Benzetme yanlış anlaşılmasın.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Girdikleri bir site ya da tıkladıkları bir linkten bir şey bulaşmış olabilir. Grip gibi düşünün genelde en yakın temas halinde olduklarımızda bulaşıyor. Benzetme yanlış anlaşılmasın.
yok hocam estağfirullah. zaten pc den bulaştılar bana orası kesin. kardeşimin indirdiği hile programlarından bir yerden sızdılar muhtemel. windowsun mailini değiştrebilecek kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,112
Üyeler
165,933
Son üye
RafaSilvaa
Top Bottom