Neler Yeni

Isıtıcılı mont alınır mı?

Alperenko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen safa zengin
Bu montu almayı düşünüyorum ama beyaz olmasından dolayı illaki kirlencektir ve yıkamaya kalktığımda ısıtıcılı olduğu için sıkıntı çeker miyim alınır mı sizce?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Cücümbiş
Yıkanan bir ürün değil bu kanka

f.png

(Yalnızca yazmaları gerekirken yanlızca yazmışlar :D)

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
Bende siyah rengi var normal kullanım için aldım ısıtıcıyı 1 kere denemek için kullandım aşırı bir ısınma yok normal giydiğimde üşümüyorum zaten yağmur havada suyu üstünde tutuyor.

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Mustafa
Bu montu almayı düşünüyorum ama beyaz olmasından dolayı illaki kirlencektir ve yıkamaya kalktığımda ısıtıcılı olduğu için sıkıntı çeker miyim alınır mı sizce?

değmez sanki ne kadar ısıtacak onun yerine biraz daha paraya kıyıp daha iyisini al

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Cücümbiş
Hocam beyaz mont ya kirlense ne yapıcam peki
Kuru temizleme yapacaksın bu da ya elinle sileceksin ya da kuru temizlemeciye vereceksin demek oluyor

ayrıca zaten mont dediğin makinede yıkanmaz ki o eskiden kalma bir alışkanlık ben açıkçası yeni aldığım montların hiçbirini yıkamadım yıllardır kirlenirse siliyorum ıslak mendille

ayrıca beyaz değil, taş rengi ona da dikkat et.

Alperenko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen safa zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende siyah rengi var normal kullanım için aldım ısıtıcıyı 1 kere denemek için kullandım aşırı bir ısınma yok normal giydiğimde üşümüyorum zaten yağmur havada suyu üstünde tutuyor.
Kuru temizleme yapacaksın bu da ya elinle sileceksin ya da kuru temizlemeciye vereceksin demek oluyor

ayrıca zaten mont dediğin makinede yıkanmaz ki o eskiden kalma bir alışkanlık ben açıkçası yeni aldığım montların hiçbirini yıkamadım yıllardır kirlenirse siliyorum ıslak mendille

ayrıca beyaz değil, taş rengi ona da dikkat et.
Mağazada denedim rengi beyaza gibi çok hoş ama kuru temizlemelerde çok pahalı artık

Top Bottom