modele göre değişirYakın zamanda 180 hz bir monitör almak istiyorum. Ama 144 le de hiçbir farkı yok diyen bir kitle var. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Ve monitör konusunda MSI mı ASUS mu sizce?
Benim gözlemlediğim MSI performans odaklı daha çok yani yüksek yenileme hızı ve iyi fiyat performansı sunar. fakat ASUS daha renk doğruluğu ve netlik ön planda şahsen ben alacak olsam ASUS alırım.Yakın zamanda 180 hz bir monitör almak istiyorum. Ama 144 le de hiçbir farkı yok diyen bir kitle var. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Ve monitör konusunda MSI mı ASUS mu sizce?
modeli de söyleseydin keşke. xg27acs diyosun herhaldeasus rog strix alabilirsin.
180hz 2k monitör 27" ve 10k TL
msi g2412f alabilrisin hocam 4.200 civarı memnunum10 vercek bütçem yok. Konu bütçe belirtmeye gelirse 3.5-4.5arası vermek istiyorum
Benim tavsiyem msi olur.Bende tuf monitör var ama memnun değilim açıkçası görüntü kalitesini şahsen pek beğenmedim arkadaşımın msi ı çok daha canlı ve renkleri daha iyi geldi bana.ASUS 23.8" IPS TUF GAMING VG249Q3A 1MS 180Hz HDMI Gaming Monitör (1920 X 1080) - idefix
ASUS 23.8" IPS TUF GAMING VG249Q3A 1MS 180Hz HDMI Gaming Monitör (1920 X 1080) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
MSI G2412F 23.8" 1 MS 180 Hz Adaptive Sync Full HD Rapid IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
MSI G2412F 23.8" 1 MS 180 Hz Adaptive Sync Full HD Rapid IPS LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bu 2 monitör mesela
Birde tuf serisinde ghosting ve ölü piksel genellikle daha fazla oluyorBenim tavsiyem msi olur.Bende tuf monitör var ama memnun değilim açıkçası görüntü kalitesini şahsen pek beğenmedim arkadaşımın msi ı çok daha canlı ve renkleri daha iyi geldi bana.
evet o model.modeli de söyleseydin keşke. xg27acs diyosun herhalde