Neler Yeni

Yardım Monitörde bulanıklık ayarı diye bir şey var mı?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Uğur Çam
Hocalarım selamlar. MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Kullanıyorum. PUBG ve Days Gone oyununda sanki uzaklar hafif bulanıkmış gibi görüntü alıyorum. Ne yaptıysam çözemedim. Monitörün kendi ayarlarından bir şey yapmam mı gerekiyor yoksa AMD Adranaline uygulamasından mı ayar yapmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocalarım selamlar. MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Kullanıyorum. PUBG ve Days Gone oyununda sanki uzaklar hafif bulanıkmış gibi görüntü alıyorum. Ne yaptıysam çözemedim. Monitörün kendi ayarlarından bir şey yapmam mı gerekiyor yoksa AMD Adranaline uygulamasından mı ayar yapmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz?
@Fantastiktürk hocam bir bilgin var mı?

Shourd

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fantastiktürk hocam bir bilgin var mı?
Amd adrenalin uygulamasında radeon boost açıkmı bi bak ayrıca motion blur açıkmı o oyunlarda varmı bilmiyorum ama

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Uğur Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amd adrenalin uygulamasında radeon boost açıkmı bi bak ayrıca motion blur açıkmı o oyunlarda varmı bilmiyorum ama
Radeon boost kapalı hocam. Motion blur da kapalı oyunlarda. 15 20 metrem cam gibi gözüküyor. İleriye baktıkla oyun bulanıklaşmaya başlıyor.

Top Bottom