Neler Yeni

Bu sistem parçaları nasıl?

YazılımKafa

80+ Silver
Öncelikle parçalar hepsiburadadan olmalı çünkü hepsiburada faizsiz 9 taksit yapıyor. Bunlar dışında olan 2 ürünü sahibinden üzerinden alıcam. Biri asus prime b650 m a wifi anakart 4700 tl, diğeride thermaltake s200tg beyaz kasa 1700 tl. Pazarlık yapmadım , yapınca biraz daha düşer. Hepsiburadada olup “GÜVENİLİR” satıcıların sattığı aynı fiyat bandında daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum

Ekler

• IMG_0655.jpeg
    IMG_0655.jpeg
    474.5 KB · Hit: 64
  • IMG_0656.jpeg
    IMG_0656.jpeg
    381.5 KB · Hit: 61

Clayz

80+ Silver
Öncelikle parçalar hepsiburadadan olmalı çünkü hepsiburada faizsiz 9 taksit yapıyor. Bunlar dışında olan 2 ürünü sahibinden üzerinden alıcam. Biri asus prime b650 m a wifi anakart 4700 tl, diğeride thermaltake s200tg beyaz kasa 1700 tl. Pazarlık yapmadım , yapınca biraz daha düşer. Hepsiburadada olup “GÜVENİLİR” satıcıların sattığı aynı fiyat bandında daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum
o psu ya o kadar para yazık

OmerL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Omer
1737724549730.png

aynı psu fiyat farkı var. Araştırın derim.

jesia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Çağrı Arslan
Asus prime b650m a wifi bildiğim kadarıyla cayır cayır çalışan bir anakart b650m a wifi 2 güncellemesi oldu hatta o daha iyi kendimde kullanıyorum wifi özelliğine gelecek olursak 1 ila 3 saat arasında 10 saniyelik sürekli oyunda kopmalar yaşanıyordu güncelleme garanti her şeyi denedim wifi karti yüzünden mis ben kendim ax200 olması lazim bir wifi kart alarak harici kullanıyorum(sorunsuz) haberin olsun anakartt değişmeni öneririm.

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o psu ya o kadar para yazık
Alıntıyı görüntüle
aynı psu fiyat farkı var. Araştırın derim.
Hepsiburadadan güvenilir satıcılar arasında daha iyi öneriniz varsa değiştireyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus prime b650m a wifi bildiğim kadarıyla cayır cayır çalışan bir anakart b650m a wifi 2 güncellemesi oldu hatta o daha iyi kendimde kullanıyorum wifi özelliğine gelecek olursak 1 ila 3 saat arasında 10 saniyelik sürekli oyunda kopmalar yaşanıyordu güncelleme garanti her şeyi denedim wifi karti yüzünden mis ben kendim ax200 olması lazim bir wifi kart alarak harici kullanıyorum(sorunsuz) haberin olsun anakartt değişmeni öneririm.
Her üründe olabilir böyle istisnalar. Mesela apple airpods pro 2 nin yorumlarına bakaraan mükemmel bir kulaklık. Ama ben kendim kullanıyorum ve eski 1000 yl lik kulaklığım bundan çok daha iyiydi. Benim ürünümde bence sorun var ama garanti değiştirmiyor. Sende bunun gibi sorun yaşamışsın. Genele baktığımızda sorun yaşayan kişilerin sayısı çok değilse bir sıkıntı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
altay bayındır
knk parçaları tek tek alma hazır sistem alsan daha iyi olur çünkü hazır sistemde aldığın yere yollasan tüm parçalara bakarlar sıkıntı hangisindeyse onu tamir ederler ama tek tek yaparsan önce nerenin bozuk olduğunu anlaman lazım sonra aldığın yere yazman lazım falan filan uğraşma derim

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Arif
Hocam 7500f neden 7bin TL? Bu kadar para verilmez. Saçma sapan fiyatlandırmalar bunlar.

Clayz

80+ Silver
Hepsiburadadan güvenilir satıcılar arasında daha iyi öneriniz varsa değiştireyim

Her üründe olabilir böyle istisnalar. Mesela apple airpods pro 2 nin yorumlarına bakaraan mükemmel bir kulaklık. Ama ben kendim kullanıyorum ve eski 1000 yl lik kulaklığım bundan çok daha iyiydi. Benim ürünümde bence sorun var ama garanti değiştirmiyor. Sende bunun gibi sorun yaşamışsın. Genele baktığımızda sorun yaşayan kişilerin sayısı çok değilse bir sıkıntı yok
https://www.hepsiburada.com/high-po...-guc-kaynagi-hp1-j700gd-f12s-pm-HBC000061PL5D geldı aklıma yanı hb uzerınden cokta bulamadım

YazılımKafa

80+ Silver

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Arif
Pahalı zaten ama 9 taksit oluyor. Peşin fiyatına alamam

Hayırdır neyin şovunu yapıyorsun?
Bazı taksit yapan hazır sistemler oluyor hocam onlara bakabilirsiniz isterseniz. Bence daha mantıklı olur.

YazılımKafa

80+ Silver
Bazı taksit yapan hazır sistemler oluyor hocam onlara bakabilirsiniz isterseniz. Bence daha mantıklı olur.
4 ün üstünde görmedim. Bazılarında var onlarda bende olmayan kartlara yapıyor

Top Bottom