ya kral dur bi "altaybyndr", adam 2022 de yazmış diye yanıt verdi onu attım. üyelik tarihini soru zamanı diye söylüyor.Pahalı zaten ama 9 taksit oluyor. Peşin fiyatına alamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırdır neyin şovunu yapıyorsun?
ya kral dur bi "altaybyndr", adam 2022 de yazmış diye yanıt verdi onu attım. üyelik tarihini soru zamanı diye söylüyor.Pahalı zaten ama 9 taksit oluyor. Peşin fiyatına alamam
Hayırdır neyin şovunu yapıyorsun?
Tamamdır kusura bakmaya kral dur bi "altaybyndr", adam 2022 de yazmış diye yanıt verdi onu attım. üyelik tarihini soru zamanı diye söylüyor.
En baştada yazdım taksitli olunca çok pahalı oluyor ve hazır sistemlerdeki parçalar kalitesiz oluyorbu fiyat bandında yayıncı pcsi veya hazir sistemler daha mantıklı olabiliyor onlara bakmanı öneririm
Evet neden?Psuyu nzxt mi aldınız?
Tek 2x8 lik kablodan iki çıkışı var bilerek alın da .Evet neden?
Gücü yetersiz mi geliyor?Tek 2x8 lik kablodan iki çıkışı var bilerek alın da .
Kısaca ekran kartı 263 w top değer olarak görüyor nzxtnin sağlıklı aralık dediği 220w falan ya kullanırsınız kullanmasına da undervoltla falan uğraşmak zorunda kalaiblirsiniz.
aslında yeterli ama şöyle bir riski var (technopatta gezerken konusunu buldum)Gücü yetersiz mi geliyor?
Ne saçma şey . Psu alırken bide kaç kablodan kaç w verdiğine mi bakıcaz? İade meseleside sıkıntı kurumsal fatura ile aldım. Bir süre idare edip satıp başka model alırım artıkaslında yeterli ama şöyle bir riski var (technopatta gezerken konusunu buldum)
Alıntıyı görüntüle
bu videoda 200w a düşürmüş abla performans kaybı yüzde 10 falan 220-240 civarlarına düşürseniz muhtemelen kayıp da yaşamazsınız
Hocam anakartin testleri ortada ama siz bilirsiniz.Hepsiburadadan güvenilir satıcılar arasında daha iyi öneriniz varsa değiştireyim
Her üründe olabilir böyle istisnalar. Mesela apple airpods pro 2 nin yorumlarına bakaraan mükemmel bir kulaklık. Ama ben kendim kullanıyorum ve eski 1000 yl lik kulaklığım bundan çok daha iyiydi. Benim ürünümde bence sorun var ama garanti değiştirmiyor. Sende bunun gibi sorun yaşamışsın. Genele baktığımızda sorun yaşayan kişilerin sayısı çok değilse bir sıkıntı yok