Neler Yeni

PS5 slim mi PC mi alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orkun Michaelson
24.000 e çift kollu ps5 slim mi yoksa bu fiyatlara pc mi almak daha mantıklı

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Eren Aktaş
eğer ekipmanların varsa 30K idare eder bir hazır sistem alırsın ps5e hiç bulaşma

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,344
İsim
1
ne oynayacağına bağlı tamamen ben bu bütçede ps5 alırdım ekipmanları falan da düşününce

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Eren Aktaş
ekipman olarak monitörüm 75 hz onu değiştirmem gerekiyor diğerleri var
O zaman Pc almaya çabala çünkü ps5 can sıkıyor hem iyi bir ekranın olması gerek hem iyi bir hdmı kablosu gerek(kutudan çıkan orjinal kablo) oyunlara onca para basacaksın bozulursa arıza çıkartırsa büyük sıkıntı performansıda iyi değil çoğu oyunu 30 fps oynamaktan bıktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

televizyonum 1k 60Hz olduğu için pixel pixel oyun oynuyorum ben düştüm sen düşme

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O zaman Pc almaya çabala çünkü ps5 can sıkıyor hem iyi bir ekranın olması gerek hem iyi bir hdmı kablosu gerek(kutudan çıkan orjinal kablo) oyunlara onca para basacaksın bozulursa arıza çıkartırsa büyük sıkıntı performansıda iyi değil çoğu oyunu 30 fps oynamaktan bıktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

televizyonum 1k 60Hz olduğu için pixel pixel oyun oynuyorum ben düştüm sen düşme
Oyunu performans moduna alırsan 30 FPS oynamazsın. Bozulursa ağrıza çıkartırsa satıcıyla iletişime geçer. Yurtdışından getirmiyor sonuçta.

Clayz

80+ Silver
eger pc de dızı ızlerım oyunda oynarım ıste yaparım web de gezerım dıyosan tabıkı pc ama 2.el yonelsen daha ıyı olur onun dısında konsolun keyfıde ayrı tabı ama oyunlarınada bır ton para odıceksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yakup bulut
Sadece ps5 aldık bitti diye düşünme oyunlarda birkaç bin lira olacak ona göre hesaplanan gerek bence pc ama ne oynayacağımıza bağlı

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
sana kalmis ben pc toplardim ama sadece pc zaten o fiyata geliyor monitor klavye falan filan ekstra masraf oluyor fakat ps5 de oyunlar asiri pahali alternativ yok (kutulu oyun takas disinda)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
altay bayındır
hangisine alışıksan ama ps 5 derim çünkü pc alınca ona sürekli daha iyi parçalar eklemek isticeksin ps 5 te max depolama eklersin çok bi mevla tutmaz o da
,

Top Bottom