Neler Yeni

STOK YENILENDI - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

yaman..k

80+ Silver
adam var demişti , 1-2 tane istisna olabilir . Piyasası daha pahalı yoksa evet
Sizin aldığınız model de var ancak 1050 TL olan modelde yok bazı kişiler onu almış heralde. Valla ben de almaya çalışıyorum daha alamadım.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Sizin aldığınız model de var ancak 1050 TL olan modelde yok bazı kişiler onu almış heralde. Valla ben de almaya çalışıyorum daha alamadım.
1050 olanlarda yorum larda gelmiş gibi ,belki yanlıştır başlık. Denemeye değer bence en kötü iade olur

nirvana08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Cihan G.
Başka birinin cihazından hiç alışveriş yapmamış hesapla veya yeni hesap oluşturarak yapmaya çalışın kendi cihazınızdan ne yapsanız olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu modelde zaten dock olduğu yazıyor şarj aleti ile beraber diye bunu aldım ben de satıcı da ajazz zaten

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Deniz
Başka birinin cihazından hiç alışveriş yapmamış hesapla veya yeni hesap oluşturarak yapmaya çalışın kendi cihazınızdan ne yapsanız olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu modelde zaten dock olduğu yazıyor şarj aleti ile beraber diye bunu aldım ben de satıcı da ajazz zaten
İş telefonumdan yaptım yine de olmadı (hiç temu indirmedim ve yeni üyelik açmıştım), nasip değilmiş, müşteri hizmetleri falan da çözmüyor söyleyeyim, tamamen şans meselesi

KOHNELI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf KANDEMİR
Arkadaşlar bende linkten girdim ve 700 TL ye 70 TL indirim verdi 10 tane. 30dk falan denedim yine olmadı ve sepetten çıkarıp saldım.

Birkaç saat sonra tekrar denemek için son atılan linklerden birisine tıkladım ve girdiğim de özel indirim diye gösterdi ve 104 TL ye düşmüştü. Sipariş kısmında ise yeni kayıt olan ibaresi vardı ki ben çok önceden kayıt oldum ama hiç alışveriş yapmamıştım. Adresim de daha önceden kayıtlı idi. 732 TL ye denk geldi ve alabildim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
gelince haber et benı bende alıcam ama kararsız kalıyom kredı topluyom suan 400 kusur kredım olucak onlarla alıcam transformerslı bulursam alıcam

yaman..k

80+ Silver
Dostlar ben de satın alabildim , bu olayın sadece bir taktiği var oda temu hiç ve hiç indirilmemiş telefondan mobil veri ile link e tıklamak. Ürünü koyduğum linkten sepete ekleyin orada yazan fiyat önemli değil , indirim ilk baş düşmüyor düşmesi için sepette , ürünün sayfasında gezin sonra çık gir filan yapın indirim düşüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,558
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom