D dark87 80+ Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim M Dün, 16:37 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 arasjr yazmış: hocam sen aldın mı ben cok kararsız kaldım alınır mı sence Devamı için tıklayın... valla ürün daha elime ulaşmadı kesin bir şey diyemem ama bu fiyata çok iyi olduğunu düşünüyorum, herhangi bir sorun çıkarsa en kötü iade ederim.
arasjr yazmış: hocam sen aldın mı ben cok kararsız kaldım alınır mı sence Devamı için tıklayın... valla ürün daha elime ulaşmadı kesin bir şey diyemem ama bu fiyata çok iyi olduğunu düşünüyorum, herhangi bir sorun çıkarsa en kötü iade ederim.
arasjr 80+ Bronze Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1,724 Dahası Reaksiyon skoru 639 İsim Aras Şimşek Dün, 17:56 #28 dark87 yazmış: Düşmesi gerekiyor hocam farklı bir telefondan deneyin. Devamı için tıklayın... hocam dusmuyor halen bende yaaaa Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 18:13 sonuncusunu ben aldım sanırsam tükendi yazıyor Son düzenleme: Dün, 18:13
dark87 yazmış: Düşmesi gerekiyor hocam farklı bir telefondan deneyin. Devamı için tıklayın... hocam dusmuyor halen bende yaaaa Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 18:13 sonuncusunu ben aldım sanırsam tükendi yazıyor
D dark87 80+ Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim M Dün, 19:34 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 indirim bitti