Gurkanpiro
80+ Platinum
Cok yapar ya benim razer da bi tık ağır kulak çevresi ayrı yapıyorincelemeye baktım baya büyük ve kaba bir şey hocam , 383 gram mı neymiş sanırım.
Cok yapar ya benim razer da bi tık ağır kulak çevresi ayrı yapıyorincelemeye baktım baya büyük ve kaba bir şey hocam , 383 gram mı neymiş sanırım.
2. elde talep görecek bir ürün değil bence hocam , kullanacaksan al.Alınır mı beyler al sata gider mi 2 tane iyi gibi fiyat
ben altın oranı h2002p de buldum hocam , 15 saat bile kullansam 0 ağrıCok yapar ya benim razer da bi tık ağır kulak çevresi ayrı yapıyor
Valla bütçe olsa deniycem fuxi h3 aldım elimde patladı iade edemedim2. elde talep görecek bir ürün değil bence hocam , kullanacaksan al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben altın oranı h2002p de buldum hocam , 15 saat bile kullansam 0 ağrı
Klasik türko aldığını ürünü övmeden yapamıyor. İnanmıyorum bu arada HS80 Maxi kullandığına.Ne diyo bu
Alıntıyı görüntüle
Açmayacagım kapalı kutu satacağım direk2. elde talep görecek bir ürün değil bence hocam , kullanacaksan al.
ben altın oranı h2002p de buldum hocam , 15 saat bile kullansam 0 ağrı
1500e 2 tane olması giriş seviyesi alacaklar için ideal bence. Bende aldım ama kullanmayacağım satacağım. Hs80 Max kullanıyorken buna geçmem heraldealmışken adam akıllı kablosuz kulaklık alın gidip bunlara para vermeyin
Kafa sağlığı önemli eskiden rampage drop plusu çok övüyorlar diye ondan almıştım ve kafamı çok ağrıtıyordu g733 aldım baya iyi kulaklık bence alırkende mikrofona fazla önem vermeyin bi kaç ay sonra ekstra mic alın1500e 2 tane olması giriş seviyesi alacaklar için ideal bence. Bende aldım ama kullanmayacağım satacağım. Hs80 Max kullanıyorken buna geçmem heralde
O kadar kötü kulaklık değil. 50mm sürücü ses kasmak için çok ideal. Birde bu fiyata 2 kulaklık alıp hı fi olması. 1500 TL ye fazla fazla değecek 2 kulaklıkKafa sağlığı önemli eskiden rampage drop plusu çok övüyorlar diye ondan almıştım ve kafamı çok ağrıtıyordu g733 aldım baya iyi kulaklık bence alırkende mikrofona fazla önem vermeyin bi kaç ay sonra ekstra mic alın
HS80 ile aynı odada bulunduğuna bile inanmıyorum ben. Ya satan kişilerin kendi yaptırdıkları yorum ya da kulaklıktan anlamıyor.Klasik türko aldığını ürünü övmeden yapamıyor. İnanmıyorum bu arada HS80 Maxi kullandığına.
Aga cidden Hi-Fi kulaklık olduğunu mu sanıyorsunuz bu kulaklığın? Hi-Fi demek zaten yüksek kalite ve netlik demek. Böyle bir kulaklığı bu fiyatlara alman mümkün değil. Ses kalitesi iyi bile olsa Hi-Fi olmuyor her zaman. Cidden Hi-Fi bir kulaklık olsa 5-6 bin TL başka markalara vermeyiz gider onu alıp kullanırız.O kadar kötü kulaklık değil. 50mm sürücü ses kasmak için çok ideal. Birde bu fiyata 2 kulaklık alıp hı fi olması. 1500 TL ye fazla fazla değecek 2 kulaklık
Gelince bakacağız diyeceğim ama açmadan satacağım için bişey diyemiyorum. 1500 TL bugün bir yemek parası. 2 tane kulaklık benim için iyi fiyat al sata gidebilecek şekilde. Ki bu tip ürünlerde hiç yanılmadan satabildim her seferindeHS80 ile aynı odada bulunduğuna bile inanmıyorum ben. Ya satan kişilerin kendi yaptırdıkları yorum ya da kulaklıktan anlamıyor.
Aga cidden Hi-Fi kulaklık olduğunu mu sanıyorsunuz bu kulaklığın? Hi-Fi demek zaten yüksek kalite ve netlik demek. Böyle bir kulaklığı bu fiyatlara alman mümkün değil. Ses kalitesi iyi bile olsa Hi-Fi olmuyor her zaman. Cidden Hi-Fi bir kulaklık olsa 5-6 bin TL başka markalara vermeyiz gider onu alıp kullanırız.
Ayrıca ses kastıran şey sürücü boyutu değildir onu da belirteyim.