Hepsiburadadan tiksindirdi bu tipler arada birde spigen marka adaptör paylaşıyorlar şaşmaz yaniAffiliate linki paylaşıyor.
Kaymiyo. Bide cosmic ile senin aldığın arasında fark var mı tasarım dışındaValla ben mouse pad aldim 300 tl ye 2 adet, bu kalitede mouse pad gercekten kullanmadim daha. Birkac kaliteli makadan da kullanmama ragmen cok begendim. Tanesi 400-500 olsa yine alirim. Bu arada 90x40 lik model bu, merak eden klavye mouse dan referans alabilir.
Dostum ben sparkle modelini aldim, bunlar zaten renk veya desen secenekleri, iki cesit olcuden olusuyor. Dolayisiyla aynidir ama ben cosmic modelini kullanmadim. Kaymiyodan kastin mouse mu kaymior, yoksa ped miKaymiyo. Bide cosmic ile senin aldığın arasında fark var mı tasarım dışında
Mouse. Controlpad olduğu için beklediğim kadar kaymıyor.Dostum ben sparkle modelini aldim, bunlar zaten renk veya desen secenekleri, iki cesit olcuden olusuyor. Dolayisiyla aynidir ama ben cosmic modelini kullanmadim. Kaymiyodan kastin mouse mu kaymior, yoksa ped mi
Hocam o konuda bisey diyemicem, ben suan memnunum ama mouse skates lerini de kontrol et, bendekiler mesela eski, yakin zamanda degistirmeyi dusunuyorum, bide eski mouse pedin fazla kullanimdan oturu eskiyen yuzeyin kayma katsayisi daha fazla da olabilir. Ama tabi normal sartlarda profesyonel mouse pad alsan bu problemleri hic yasamayadabilirsin. Biraz tecrube kullanip deneyimlemek lazim ama bu fiyatlardakilerin dokulari, dikişleri, kalinliklari bu ped in yanina yaklasamazMouse. Controlpad olduğu için beklediğim kadar kaymıyor.