Onuda denedim olmuyor kısmet .dyani aklıma bir tek pc emulatorleri geliyor bunların dısında.
Onuda denedim olmuyor kısmet .dyani aklıma bir tek pc emulatorleri geliyor bunların dısında.
Aldirmiyor ki farklı cihaz istiyorpro siyah stoğa girdi
bunun sonunda şarj cihazı dahil değil diyor galiba dikkat edinpro siyah stoğa girdi
İnsta reklamından girince p gözüküyor pronun reklamı varsa atabilirmisiniz olmazsa p alıcampro siyah stoğa girdi
Aynı şekilde elinde link olan varsa acil atarsa mükemmel olurİnsta reklamından girince p gözüküyor pronun reklamı varsa atabilirmisiniz olmazsa p alıcam
hangi satıcıyla görüşme bu hocam? ya da temunun kendi müşteri hizmetleri mi? orijinal ajazz satıcısında zaten şarj standı dahildi ama HEIJUE TONGCHUANG şu isimdeki satıcının ilanında dahil değil diyordu. yorumlarda da hep stand vardı ama. yorumlara güvenip aldık
Hocam aldığınız linki atabilirmisiniz?hangi satıcıyla görüşme bu hocam? ya da temunun kendi müşteri hizmetleri mi? orijinal ajazz satıcısında zaten şarj standı dahildi ama HEIJUE TONGCHUANG şu isimdeki satıcının ilanında dahil değil diyordu. yorumlarda da hep stand vardı ama. yorumlara güvenip aldık
buyur hocamHocam aldığınız linki atabilirmisiniz?
dostlar benim yoruma gidip hangi adımla yaptığıma bakın. ben çok rahat aldım o şekilde. hazır şu an stok gelmişken deneyin umarım alabilirsinizbu sıralamayla gidip yaptım. kendi telefonumda denedim. daha önce de indirmiştim zaten uygulamayı. önce uygulamayı sildim sonra hiç hesap açılmamış bir gmaille hesap açtım ve sipariş verdim. dümdüz oldu indirim. hiç cihaz değiştirmedim, kart vs de değiştirmedim. şans herhalde biraz. ürün + vergisi o bu derken total 748 lira tuttu.