Bütçe nedirArkadaşlar ürünün aldıktan sonra sahte olmasından korkuyorum. Hangi siteden almam gerek ve hangi ssd'yi önerirsiniz.
1 TB veya 2 TBLIK düşünüyorum f/p bi ürün bütçede sıkıntı yok.Bütçe nedir
Teşekkür ederim yardımınız için.Bu tip sahte olabilme ihtimali olan şeyleri amazon üzerinden satın almak daha mantıklı. Amazon satıcılı ürünlerde 30 gün iade hakkınız da oluyor hocam.
KC3000 ve Renegade modeli önerimdir.
2tb kc3000 1 hafta önce aldım bende memnunumBu tip sahte olabilme ihtimali olan şeyleri amazon üzerinden satın almak daha mantıklı. Amazon satıcılı ürünlerde 30 gün iade hakkınız da oluyor hocam.
https://www.amazon.com.tr/Kingston-...000+2tb+7000mb-7000mb+ssd,aps,120&sr=8-1&th=1 bunu düşünüyorumBu tip sahte olabilme ihtimali olan şeyleri amazon üzerinden satın almak daha mantıklı. Amazon satıcılı ürünlerde 30 gün iade hakkınız da oluyor hocam.
Ben de aynısını kullanıyorum. Aynı satıcıdan almıştım bir sorunla karşılaşmadım.
Bu tip sahte olabilme ihtimali olan şeyleri amazon üzerinden satın almak daha mantıklı. Amazon satıcılı ürünlerde 30 gün iade hakkınız da oluyor hocam.
Sağ olun arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için KC3000 aldım. Geldiğinde ürünü nasıl kontrol ederim?2tb kc3000 1 hafta önce aldım bende memnunum
CrystalDiskinfo ve CrystalDiskMark uygulamalarından ssd sağlık %’si ve okuma yazma hızlanırı kontrol edebilirsin hocam.Sağ olun arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için KC3000 aldım. Geldiğinde ürünü nasıl kontrol ederim?