Neler Yeni

TUF Gaming VG279QL3A SORUNUM VAR

doqantr81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
Doğan Ata
ASUS TUF Gaming VG279QL3A monitörü aldım daha dün 180 hz çektim kutudan çıkan DP kabloyla ancak oyuna giriyorum yazı var mesela duvarda poster diyelim etrafa bakınırken yazılar bulanıyor sonra netleşiyor ekran modları ayarlarında eksikmi yapıyorum anlamadım yardımcı olabilecek var mı internette gezerken sayfayı yukarı aşağı çekerkende yazılar bulanıklaşıp netleşiyor ayarlarda eksikmi yapıyorum bilen varsa yazabilirmi

birde not olarak IPS Panel 1080 P VA panelden geçiş yaptım en iyi en canlı renkleri veren ayarlar hangisidir

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Onur
ASUS TUF Gaming VG279QL3A monitörü aldım daha dün 180 hz çektim kutudan çıkan DP kabloyla ancak oyuna giriyorum yazı var mesela duvarda poster diyelim etrafa bakınırken yazılar bulanıyor sonra netleşiyor ekran modları ayarlarında eksikmi yapıyorum anlamadım yardımcı olabilecek var mı internette gezerken sayfayı yukarı aşağı çekerkende yazılar bulanıklaşıp netleşiyor ayarlarda eksikmi yapıyorum bilen varsa yazabilirmi

birde not olarak IPS Panel 1080 P VA panelden geçiş yaptım en iyi en canlı renkleri veren ayarlar hangisidir
Şöyle sadece resetle, hiç bir ayar yapma. Öyle test et.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Qwerty1029384756
MİLLET tna yada va 'dan ıps'e geçince waaouw der benım VA panelimde aynı geldi bu monitör görüntüsü bi yerde ayarlarımı yapamadım acaba
Belki sizin monitörde bir sıkıntı vardır. IPS kullanıyorum ve memnunum.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Jiyu
benim monitör konuma da bakar mısınız , ben de benzer modelini kullanıyorum.
Asus dual ekran kartları zaten kronik cw sorunu var , monitöründe de mi sıkıntı var ya..
Asus diye güvendik asus aldık :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,771
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom