Neler Yeni

1700TLYE AJAZ AJ159apex alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
enes hünkar
şarjın bana sorun yaratacağını sanmıyorum
bide altta tuşu yok mu mouseun kapatmak için
Mesaj otomatik birleştirildi:

alttaki tuştan mouse kapatırım apexte var diye biliyorum
Kapatırsan ekranda gif yine gidicek. Gif’i görmek istiyorsan hiçbir zaman mouse kapanmamalı,uykuya geçmemeli.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
ismail sağlam
Kapatırsan ekranda gif yine gidicek. Gif’i görmek istiyorsan hiçbir zaman mouse kapanmamalı,uykuya geçmemeli.
hocam adamın fare daha kutudan çıkarılmamış güce takıyor ekran aktif hale geliyor uykuda değil nasıl oluyor dediğiniz anlamadım

nasip

stoğa girsede millet rahatlasa ama stoğa girerse 1700 1800e satanlara yarayacak :D
aynen öyle nasip
ama ben aldığım zaman stoğa girer bende öyle bi şans var benim yüzümden tüm türkiye beklemesin :D alıcam artık sarı siteden rahatlasın herkes yeni stoklarla

Ekler

• 1738010093382.png
    1738010093382.png
    260.1 KB · Hit: 9
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
enes hünkar
hocam adamın fare daha kutudan çıkarılmamış güce takıyor ekran aktif hale geliyor uykuda değil nasıl oluyor dediğiniz anlamadım

aynen öyle nasip
ama ben aldığım zaman stoğa girer bende öyle bi şans var benim yüzümden tüm türkiye beklemesin :D alıcam artık sarı siteden rahatlasın herkes yeni stoklarla
Ekranın aktif hale gelmesi farklı ekrana koyduğun gifi görmek farklı. Ekran hiçbir zaman gücü kesmediğin sürece kapanmıyor zaten. Ekrana atadığın fotoğrafı gifi görmek istiyorsan mouse dediğim gibi kapanmamalı. Kapandığı gibi ekranda 2.4ghz bağlantısı yok uyarısı veriyor mouse tekrar bağlanana kadarda gitmiyor
IMG_2736.jpeg

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
ismail sağlam
şimdi anladım baya saçmaymış bu peki mouse boşta dururken çok şarj tüketir mi sonuçta ne hareket ediyor ne bi rgb var mousede

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Volkan
şimdi anladım baya saçmaymış bu peki mouse boşta dururken çok şarj tüketir mi sonuçta ne hareket ediyor ne bi rgb var mousede
kapatıyor kendını pek yemıyor 2 tane var benımkını bayadır kullanıyom bitmei öyle yarı yolda kalmadım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Volkan

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
ismail sağlam
gif nasıl koyuluy ve nasıl uyku modu kapatılır söylermisiniz bi arkadaş bu gece deneyecek benim için kaç şarj gittiğini

çok fark etmez.
rica ettim bir arkadaştan gif ekledi uyku modunu kapattı bu gece sabaha kadar giden şarja bakacak

Son düzenleme:
Top Bottom