Neler Yeni

Yardım USB Port Girişini Kırdım (Ön Taraf) Ne Yapmalıyım?

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yusuf Oktay
Lütfen yardımcı olun adım adım anlatın anakarta ciddi zarar verebilir diyenler var en doğrusunu burda öğrenirim diye düşündüm.
17380189403492337562593063225936.jpg

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Geri
Olmaz bir şey ya, USB çoklayıcı al onu kullan gitsin

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yusuf Oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oguz...

80+ Bronze
Merital koruyucu yamulmuş gibi duruyor iç taraftaki plastik(usb pinlerinde) sorun yoksa bir şey olmaz diyecektimde .
Lehimlerde sorun olmuş olabilir

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yusuf Oktay
Merital koruyucu yamulmuş gibi duruyor iç taraftaki plastik(usb pinlerinde) sorun yoksa bir şey olmaz diyecektimde .
Lehimlerde sorun olmuş olabilir
Ne yapmam gerekiyor peki? Uyarı verdiğine göre lehimlerde problem var sanırım. ***** gibi ışık kapalıyken kulaklığın jak girişini sokmaya çalışmışım. Kesin zarar vermişimdir.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer
Fazla güç aktarımı diye bilgisayar uyarı veriyor. Pinlerle alakalı bir sıkıntı olabilir mi acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten ihtiyacım yok USB porta. Anakarta bir şey olmasında
Hiç bir şey olmaz. Ön usbler anakarta kablo ile bağlı zaten. Arkadaki usbler olsa anakarta zarar vermiş olabilirdi. En fazla usb çalışmaz korkma.

reznov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yusuf Oktay
Hiç bir şey olmaz. Ön usbler anakarta kablo ile bağlı zaten. Arkadaki usbler olsa anakarta zarar vermiş olabilirdi. En fazla usb çalışmaz korkma.
Uyarı verince panik oldum. Yeşil forumda kabloların bağlantılarını kes kısa devre yapar pinler birbirine değmeye başlamış vesaire dediler. Uyarı hakkında bilginiz var mı? Çalıştırıp yollamamı ister misiniz?

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Geri
Uyarı verince panik oldum. Yeşil forumda kabloların bağlantılarını kes kısa devre yapar pinler birbirine değmeye başlamış vesaire dediler. Uyarı hakkında bilginiz var mı? Çalıştırıp yollamamı ister misiniz?
Anakarttan öndeki kartın bağlantısını sök ön taraf komple iptal olsun bir şey olma ihtimali kalmaz. Orası ayrı bir kart ve anakarta kablo ile bağlıdır zaten

Top Bottom