insan resimlerinde bence çizimin en önemli kısımlarından biri iskeleti çizmek ondan sonraki detaylar akıp gidiyor zaten youtube tan öğretici videolar izleyerek bulabilirseniz bedava kurslara katılarak (bazı belediyelerin gençlik merkezlerinde oluyor) ve el alışkanlığına sahip olmak için alıştırma yaparak. bahsettiginiz tür bir resim değil ama bende ders gereği teknik resim öğrenmiştim bi süre düz cizgi alıştırması yapmayınca yamuk yumuk çizmeye başlıyorsun oyuzden hem video izleyip hemde rastgele birşeyler karalayarak el alışkanlığı kazanmani öneririmResim çizmeyi öğrenmek istiyorum daha çok insan resimleri anime karikatür gibi manzara falanda olabilir sadece resim çizmeyi öğrenmek istiyorum hiç bilgim yok nasıl öğrenirim?
Yetenek hocam yoksa yokturResim çizmeyi öğrenmek istiyorum daha çok insan resimleri anime karikatür gibi manzara falanda olabilir sadece resim çizmeyi öğrenmek istiyorum hiç bilgim yok nasıl öğrenirim?
Yetenekte önemli de bence çalışılarak yapılmayacak bir şey yoktur diye düşünüyorumYetenek hocam yoksa yoktur
bence %40 yetenek %60 pratik diyebiliriz, ben her insanin kendine ozel bir cizim tarzinin oldugunu dusunuyorum... kisinin tamamen hayal gucune veya o an ne hissettigine bagli!! resim cizmek dusundugunuzden daha kolay, ilk once pratik yapin karalamalar v.b eger diyorsaniz ''ben bakmadan cin ali bile cizemem'' o zaman bakarak cizin hic sorun degill pratik yapa yapa zihninizde o seyler sekillenmeye baslayacak ve bir yerden sonra bakmadan bile guzel seyler ortaya cikarabilmeye baslayacaksiniz ^^ (aktif olarak resim cizen birisi olarak soyluyorum sadece fazla denedim)Resim çizmeyi öğrenmek istiyorum daha çok insan resimleri anime karikatür gibi manzara falanda olabilir sadece resim çizmeyi öğrenmek istiyorum hiç bilgim yok nasıl öğrenirim?
var ingilizce sınıfındayım işinize yararsa ingilizcem b2 olsa gerek 8. sınıfımİngilizcen var mı?
hocam ne çiziyorsunuz sizbence %40 yetenek %60 pratik diyebiliriz, ben her insanin kendine ozel bir cizim tarzinin oldugunu dusunuyorum... kisinin tamamen hayal gucune veya o an ne hissettigine bagli!! resim cizmek dusundugunuzden daha kolay, ilk once pratik yapin karalamalar v.b eger diyorsaniz ''ben bakmadan cin ali bile cizemem'' o zaman bakarak cizin hic sorun degill pratik yapa yapa zihninizde o seyler sekillenmeye baslayacak ve bir yerden sonra bakmadan bile guzel seyler ortaya cikarabilmeye baslayacaksiniz ^^ (aktif olarak resim cizen birisi olarak soyluyorum sadece fazla denedim)
tam anlamiyla aklima ne gelirse (genellikle robotlar veya insansi hayvanlar) ama dijitaldan devam etmeye karar verdim yillar once cunku daha kolaya denk geliyordu... resimler, renkler ve cizgiler acisindan cok basit kaliyor, detaya neredeyse hic yer vermiyorum bu nedenle 7.sinif bir cocugun cizimlerine benziyor :C yine de memnunum benim tarzim bu ve degistirmek de istemiyorumhocam ne çiziyorsunuz siz
Vay! Umarım mantıklı ve ne olduğu belli olan şeyler çiziyorsunuzdur, hocam.tam anlamiyla aklima ne gelirse (genellikle robotlar veya insansi hayvanlar) ama dijitaldan devam etmeye karar verdim yillar once cunku daha kolaya denk geliyordu... resimler, renkler ve cizgiler acisindan cok basit kaliyor, detaya neredeyse hic yer vermiyorum bu nedenle 7.sinif bir cocugun cizimlerine benziyor :C yine de memnunum benim tarzim bu ve degistirmek de istemiyorum
Resim çizmek bence doğuştan yetenek.Yeteneğin varsa çalışır üstüne koyarsın yoksa anca bir yere kadarResim çizmeyi öğrenmek istiyorum daha çok insan resimleri anime karikatür gibi manzara falanda olabilir sadece resim çizmeyi öğrenmek istiyorum hiç bilgim yok nasıl öğrenirim?