Neler Yeni

Yeni hazir sistem alicam tavsiye

GlyphX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Pekcan
Bütçe
21000
Arkadaslar yeni bir hazir sistem alicam hazir sistem olmasi onemli ve indirimli sureli sayida anlik gelen kasalarida bekleyecek vaktim yok benim bütce bu buldugum kasaya yakin
islemciden emin olamadim iyi mi? sizce

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Satürn
Arkadaslar yeni bir hazir sistem alicam hazir sistem olmasi onemli ve indirimli sureli sayida anlik gelen kasalarida bekleyecek vaktim yok benim bütce bu buldugum kasaya yakin
islemciden emin olamadim iyi mi? sizce
psu dandik değiştirmek istediğinde +1000den başlıyor alınmaz bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sadık Köse
Hocam bence getir kredi kartı çıkar. n11 de 9 ay taksit %0 faiz ile taksitli şekilde istediğin şekilde topla çok daha karlı oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sadık Köse
Hocam paylaştığın sistemi orada toplayabilirsin. Aslında bu sayede 21.000 TL'ninde üzerine çıkabilirsin. Örnek veriyorum 50.000 TLlik efsane bir sistem toplasan 9 ay taksitle aylık 5.500 TL ödemen çıkıyor. Bedava :)

GlyphX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Pekcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben sistemlerden cok anlamiom benim attigimdan dahami iyi bu simdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam paylaştığın sistemi orada toplayabilirsin. Aslında bu sayede 21.000 TL'ninde üzerine çıkabilirsin. Örnek veriyorum 50.000 TLlik efsane bir sistem toplasan 9 ay taksitle aylık 5.500 TL ödemen çıkıyor. Bedava :)
fikir guzel ama ogrenci oldugumdan ailenin dedigi butceden cikamiyorum malesef

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Koray ercan
ben sistemlerden cok anlamiom benim attigimdan dahami iyi bu simdi

fikir guzel ama ogrenci oldugumdan ailenin dedigi butceden cikamiyorum malesef
Senin attığın sistemin AMD tarfındaki muadili. Bence ikisini de alma biraz daha bütçeni zorlayıp ddr5 alman lazım bu sistemi upgrade edemezsin çünkü ddr5 sistem alırsın ilerde ekran kartını satarsın yenisi alırsın işlemciyi satarsın yenisini alırsın ramını ssdni büyütürsün vs. gelişime açık olur yıllara götürür seni.DDR4 sistem artık bitti gibi bir şey uzatmaları oynuyor benim tavsiyem bu.

Mesela bu sistemi anakartı b650, kasayı 650v psu yapıp 26.990 alabilirsin hey şeyi marka, kaliteli. İşlemcisi çok iyi anakartı overclocka açık ilerde sadece ekran kartını satıp daha iyisini alırsın birtane daha ram takıp dual channel yaparsın ssd 1tb yaparsın kasası zaten evladiyelik 6 fanlı msi kaliteli. Benim tavsiyem budur. Bu bütçeye çıkamazsan biraz bekle sistem toplayan youtuberleri takip et onlar 2-3 bin lira daha düşüğe sitelerle anlaşıp kampanyalı sistem satıyorlar ordan ddr5 düşürüp belki senin bütçeye ya da biraz fazlasına alabilirsin.

Son düzenleme:

babuba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Babu
Senin attığın sistemin AMD tarfındaki muadili. Bence ikisini de alma biraz daha bütçeni zorlayıp ddr5 alman lazım bu sistemi upgrade edemezsin çünkü ddr5 sistem alırsın ilerde ekran kartını satarsın yenisi alırsın işlemciyi satarsın yenisini alırsın ramını ssdni büyütürsün vs. gelişime açık olur yıllara götürür seni.DDR4 sistem artık bitti gibi bir şey uzatmaları oynuyor benim tavsiyem bu.

Mesela bu sistemi anakartı b650, kasayı 650v psu yapıp 26.990 alabilirsin hey şeyi marka, kaliteli. İşlemcisi çok iyi anakartı overclocka açık ilerde sadece ekran kartını satıp daha iyisini alırsın birtane daha ram takıp dual channel yaparsın ssd 1tb yaparsın kasası zaten evladiyelik 6 fanlı msi kaliteli. Benim tavsiyem budur. Bu bütçeye çıkamazsan biraz bekle sistem toplayan youtuberleri takip et onlar 2-3 bin lira daha düşüğe sitelerle anlaşıp kampanyalı sistem satıyorlar ordan ddr5 düşürüp belki senin bütçeye ya da biraz fazlasına alabilirsin.
Buna kule tipi sogutu da lazım ? Ana kartı değiştirirsem sogutucuga para kalmiyor

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Koray ercan
Buna kule tipi sogutu da lazım ? Ana kartı değiştirirsem sogutucuga para kalmiyor
Kule tipi soğutucu hepsine lazım stok fanla bi yere kadar idare et sonra parayı denkleştirip assassin burst alırsın ya da okadar vermek istemezsen x123 alırsın

GlyphX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Pekcan

attigin sistemin oyun testlerine baktm ama diger sistemlere gore daha dusuk fps verior sebebi nedir, sistem toplayan youtuberlari ne yazikki bekleyemiyorum birde dedigin sistemi aldiktan sonra ssd ekleyip fanmi almak kalio sonradan eklemeli deidm gibi butce sikinti daha evde 1-2 ay mutfak televizyonuyla kullancam 😃

GlyphX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Pekcan
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular