Evde bildiğim kadarıyla topraklama yok elektrik kesilmeleri ve dalgalanmalar yasaniyi fakat benim bilgisayar alasım var ups deseniz çok pahalı napmalıyım?
Bazı kişiler "upssiz bilgisayarına zarar vermiş olursun akım korumalı priz bile yetmez" diyor.Dalgalanma yüksek voltaj gibi sıkıntılar yaşanınca psu çöpemi gidiyor yoka çalışmaya devammı ediyor?Sağlam bi psu ile bişi olmaz ek olarak akım korumalı priz alırsın rahatlarsın
Bizim eski evde de yoktu muhtemeden yeni evde de yok hic sorun olmadi akim korumali kötü bir priz kullaniyorumEvde bildiğim kadarıyla topraklama yok elektrik kesilmeleri ve dalgalanmalar yasaniyi fakat benim bilgisayar alasım var ups deseniz çok pahalı napmalıyım?
Sağlam bir psu alırsan psu şalteri kendisini kilitler zaten ama yine de bir ek güvenlik daha olarak yine bilindir bir markanın akım koruyucu prizlerine bakabilirsin ups şart değilBazı kişiler "upssiz bilgisayarına zarar vermiş olursun akım korumalı priz bile yetmez" diyor.Dalgalanma yüksek voltaj gibi sıkıntılar yaşanınca psu çöpemi gidiyor yoka çalışmaya devammı ediyor?
Akım korumalı olmayıp psu iyi olursadostum 20 yıldır ayunı evdeyim topraklama yok psuda dandik çok takılma he ama şunu sakın göz ardı etme kaliteli marka ( snichder ) akım koruma prizi kullanıyorum kalitesli olması önemli çünkü amper hesabı yapılıyor dandiklerde böyle bir durum söz konusu olmuyor
ama akım koruma bana soracak olursan şart.Akım korumalı olmayıp psu iyi olursa
Alacağım bilgisayara bir şey olmasında ikisinide en kalitelisinden alırım.Akım korumalı olmayıp psu iyi olursa
Dalgalanma gibi sorunlarda kaliteli bir psu zarar görüyor mu?Sağlam bir psu alırsan psu şalteri kendisini kilitler zaten ama yine de bir ek güvenlik daha olarak yine bilindir bir markanın akım koruyucu prizlerine bakabilirsin ups şart değil
Binde birdir. psu da anahtarlama sistemi zaten dalgalanma gibi bir durum olunca akımı keser. Aşırı fazla bir yüklenme olması lazım zarar görmesi içinDalgalanma gibi sorunlarda kaliteli bir psu zarar görüyor mu?