Neler Yeni

Topraklama Olmayan Eve Bilgisayar Almak Mantıksız Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İskender Büyük
Evde bildiğim kadarıyla topraklama yok elektrik kesilmeleri ve dalgalanmalar yasaniyi fakat benim bilgisayar alasım var ups deseniz çok pahalı napmalıyım?

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Sağlam bi psu ile bişi olmaz ek olarak akım korumalı priz alırsın rahatlarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İskender Büyük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağlam bi psu ile bişi olmaz ek olarak akım korumalı priz alırsın rahatlarsın
Bazı kişiler "upssiz bilgisayarına zarar vermiş olursun akım korumalı priz bile yetmez" diyor.Dalgalanma yüksek voltaj gibi sıkıntılar yaşanınca psu çöpemi gidiyor yoka çalışmaya devammı ediyor?

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
İsmail
dostum 20 yıldır ayunı evdeyim topraklama yok psuda dandik çok takılma he ama şunu sakın göz ardı etme kaliteli marka ( snichder ) akım koruma prizi kullanıyorum kalitesli olması önemli çünkü amper hesabı yapılıyor dandiklerde böyle bir durum söz konusu olmuyor

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
Evde bildiğim kadarıyla topraklama yok elektrik kesilmeleri ve dalgalanmalar yasaniyi fakat benim bilgisayar alasım var ups deseniz çok pahalı napmalıyım?
Bizim eski evde de yoktu muhtemeden yeni evde de yok hic sorun olmadi akim korumali kötü bir priz kullaniyorum

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır Kağan
Bazı kişiler "upssiz bilgisayarına zarar vermiş olursun akım korumalı priz bile yetmez" diyor.Dalgalanma yüksek voltaj gibi sıkıntılar yaşanınca psu çöpemi gidiyor yoka çalışmaya devammı ediyor?
Sağlam bir psu alırsan psu şalteri kendisini kilitler zaten ama yine de bir ek güvenlik daha olarak yine bilindir bir markanın akım koruyucu prizlerine bakabilirsin ups şart değil

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Keloğlan 🆚sinek
dostum 20 yıldır ayunı evdeyim topraklama yok psuda dandik çok takılma he ama şunu sakın göz ardı etme kaliteli marka ( snichder ) akım koruma prizi kullanıyorum kalitesli olması önemli çünkü amper hesabı yapılıyor dandiklerde böyle bir durum söz konusu olmuyor
Akım korumalı olmayıp psu iyi olursa

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Zaten Türkiye'de çoğu evde adamakıllı topraklama yok varsa da mutfak ve banyo prizlerine hat çekiyorlar sadece.

Top Bottom