Neler Yeni

Resim nasıl öğrenilir?

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
ateş
Resim çizmeyi öğrenmek istiyorum daha çok insan resimleri anime karikatür gibi manzara falanda olabilir sadece resim çizmeyi öğrenmek istiyorum hiç bilgim yok nasıl öğrenirim?

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Göktuğ Demircan
Resim çizmeyi öğrenmek istiyorum daha çok insan resimleri anime karikatür gibi manzara falanda olabilir sadece resim çizmeyi öğrenmek istiyorum hiç bilgim yok nasıl öğrenirim?
insan resimlerinde bence çizimin en önemli kısımlarından biri iskeleti çizmek ondan sonraki detaylar akıp gidiyor zaten youtube tan öğretici videolar izleyerek bulabilirseniz bedava kurslara katılarak (bazı belediyelerin gençlik merkezlerinde oluyor) ve el alışkanlığına sahip olmak için alıştırma yaparak. bahsettiginiz tür bir resim değil ama bende ders gereği teknik resim öğrenmiştim bi süre düz cizgi alıştırması yapmayınca yamuk yumuk çizmeye başlıyorsun oyuzden hem video izleyip hemde rastgele birşeyler karalayarak el alışkanlığı kazanmani öneririm

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
...
bence %40 yetenek %60 pratik diyebiliriz, ben her insanin kendine ozel bir cizim tarzinin oldugunu dusunuyorum... kisinin tamamen hayal gucune veya o an ne hissettigine bagli!! resim cizmek dusundugunuzden daha kolay, ilk once pratik yapin karalamalar v.b eger diyorsaniz ''ben bakmadan cin ali bile cizemem'' o zaman bakarak cizin hic sorun degill pratik yapa yapa zihninizde o seyler sekillenmeye baslayacak ve bir yerden sonra bakmadan bile guzel seyler ortaya cikarabilmeye baslayacaksiniz ^^ (aktif olarak resim cizen birisi olarak soyluyorum sadece fazla denedim)

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence %40 yetenek %60 pratik diyebiliriz, ben her insanin kendine ozel bir cizim tarzinin oldugunu dusunuyorum... kisinin tamamen hayal gucune veya o an ne hissettigine bagli!! resim cizmek dusundugunuzden daha kolay, ilk once pratik yapin karalamalar v.b eger diyorsaniz ''ben bakmadan cin ali bile cizemem'' o zaman bakarak cizin hic sorun degill pratik yapa yapa zihninizde o seyler sekillenmeye baslayacak ve bir yerden sonra bakmadan bile guzel seyler ortaya cikarabilmeye baslayacaksiniz ^^ (aktif olarak resim cizen birisi olarak soyluyorum sadece fazla denedim)
hocam ne çiziyorsunuz siz

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
...
hocam ne çiziyorsunuz siz
tam anlamiyla aklima ne gelirse (genellikle robotlar veya insansi hayvanlar) ama dijitaldan devam etmeye karar verdim yillar once cunku daha kolaya denk geliyordu... resimler, renkler ve cizgiler acisindan cok basit kaliyor, detaya neredeyse hic yer vermiyorum bu nedenle 7.sinif bir cocugun cizimlerine benziyor :C yine de memnunum benim tarzim bu ve degistirmek de istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
...
Hocam, siz yeter ki durmayın. Yetenek olduğu doğru ama zamanla o yetenek gelişiyor, sadece durmamak lazım. Hatta, yaşadığınız yerin belediyesinde ücretsiz kurs varsa katılabilirsiniz.

tam anlamiyla aklima ne gelirse (genellikle robotlar veya insansi hayvanlar) ama dijitaldan devam etmeye karar verdim yillar once cunku daha kolaya denk geliyordu... resimler, renkler ve cizgiler acisindan cok basit kaliyor, detaya neredeyse hic yer vermiyorum bu nedenle 7.sinif bir cocugun cizimlerine benziyor :C yine de memnunum benim tarzim bu ve degistirmek de istemiyorum
Vay! Umarım mantıklı ve ne olduğu belli olan şeyler çiziyorsunuzdur, hocam.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Satürn
Resim çizmek bence doğuştan yetenek.Yeteneğin varsa çalışır üstüne koyarsın yoksa anca bir yere kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,817
Üyeler
168,511
Son üye
Schewerer Gustav
Top Bottom