Hazır sistem bu hocam en yüksek bu var anakart en iyi.Anakartı B serisi seçsen iyi
En yükseği bu oldu bütçem kaldı daha iyisi olsa seçeceğim.oynatır güzel sistem anakart daha yüksek bir model olabilirdi ama f/p olması amacıyla yeterli gibi düşünüyorum
kötü değil hocam anakart güzel ama daha iyi seçseniz daha mantıklı olur ama buda kullanım için yeterliHazır sistem bu hocam en yüksek bu var anakart en iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En yükseği bu oldu bütçem kaldı daha iyisi olsa seçeceğim.
gayet uygun bence hocam50.000 fazla o sisteme
Dediğim gibi hocam sistemde şuan 7800xt yok stoğu bitmiş itopyayı aradım bilmiyorlarmış ne zaman olacağını 2 gün sonra kesin alacağım eğer olmazsa firekt böyle alacağım.kötü değil hocam anakart güzel ama daha iyi seçseniz daha mantıklı olur ama buda kullanım için yeterli
fazlası veya eksiği yok gibi tek düşük parça anakart oda yeterli düzeyde bence50.000 fazla o sisteme
şimdiden hayırlı olsun hocam.Dediğim gibi hocam sistemde şuan 7800xt yok stoğu bitmiş itopyayı aradım bilmiyorlarmış ne zaman olacağını 2 gün sonra kesin alacağım eğer olmazsa firekt böyle alacağım.
Hocam birde anakart hiçbir şubede yok gözüküyor ama seçilebiliyor neden?fazlası veya eksiği yok gibi tek düşük parça anakart oda yeterli düzeyde bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdiden hayırlı olsun hocam.
bilgim yok ama konumunuza göre olan şubelerde yoktur belkiHocam birde anakart hiçbir şubede yok gözüküyor ama seçilebiliyor neden?