Neler Yeni

Marvel's Spider-Man 2 PC 1 Saat İçerisinde Geliyor + Sistem Gereksinimleri

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
böyle oyunlara destek vermeyeceksin işte gidiyor bizim gariban yamacılar oyunun tüm metinlerini çeviriyor onlara ayıp...
Bu kadar dili ekleyip türkçeyi eklememek düpedüz ırkçılık, yeni oyunları marvel rivalste türkçe arayüz ve altyazı desteği var halbuki bu oyunlarında neden yok anlam veremiyorum

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Satürn

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Arapça dublaj var Türkçe altyazı yok.Sıkıcı bir oyun indirmem indirirsem de hiç acımadan crack indiririm
Bende muhtemelen crack indiririm veya hiç indirmem, büyük rezillik valla 2k para bayılıyorsun ve kendi dilinde oynayamıyorsun

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Arapça dublaj var Türkçe altyazı yok.Sıkıcı bir oyun indirmem indirirsem de hiç acımadan crack indiririm
oyunu crack indirip yama çevirisine para vereceğiz gibi duruyor.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Arif
oyunu crack indirip yama çevirisine para vereceğiz gibi duruyor.
Harbi bende şimdi 100TL'ye paylaşımlı hesap aldım. Türkçe yama için Anonymous 180 istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
Harbi bende şimdi 100TL'ye paylaşımlı hesap aldım. Türkçe yama için Anonymous 180 istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Anonymous çeviriye de 180 lira verin bir zahmet arkadaşlar, yani adamlar gerçekten çoğunun yapmadığı yamaları yapıyor 2 senedir kullanıyorum.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Arif
Anonymous çeviriye de 180 lira verin bir zahmet arkadaşlar, yani adamlar gerçekten çoğunun yapmadığı yamaları yapıyor 2 senedir kullanıyorum.
Siz verebilirsiniz hocam ben vermiyorum.

TahinPekmez

80+ Silver

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Arif
Vereceğim zaten. Kendi tercihiniz ne diyeyim hocam hayırlısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi sayfadan paylaşımlı hesap aldınız acaba dmden iletir misiniz ben de alacağım.
Bu oyuna özel olarak vermiyorum hocam bu arada. Mesela FF7 Rebirth çıktı onun yamasını yaparlarsa vereceğim.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Arda
Bu oyuna özel olarak vermiyorum hocam bu arada. Mesela FF7 Rebirth çıktı onun yamasını yaparlarsa vereceğim.
Anladım hocam tercih meselesi. Yukarı da bir konu hakkında soru sormuştum onu cevaplarsanız sevinirimm.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Arif

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ege
Bu kadar dili ekleyip türkçeyi eklememek düpedüz ırkçılık, yeni oyunları marvel rivalste türkçe arayüz ve altyazı desteği var halbuki bu oyunlarında neden yok anlam veremiyorum
Marvel Rivals dünyanın 4 bir tarafından oyuncu çekmesi lazım. Ve F2P olarak en çok oyun oynayan ülkelerden biriyiz bu yüzden Marvel Rivals'ta var ama Marvel bey istemiyormuş SM2'ye.

Top Bottom