Neler Yeni

BEYAZ SİYAH 3 AULA F75 İM VAR KAÇA GİDER

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ali arda

siyabent

80+ Bronze
Yeni sayilir umarim birsey cikmaz diyelim 2 aydasa 2k lik klavyede bozulacaksa durum vahim
Kolay kolay bozulacak gibi durmuyor 2 aydır bende 1 kez tek şarj ettim şarjıda çok iyi gidiyor

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,753
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
gaming gen de akko klavyeler var ya garantili . artık o kadar yüksek satılmaz.

siyabent

80+ Bronze
2150ye verdim vesselam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Onur Yücel
1750 ye almış üstüne para koyup satıyor sizin gibilerin Allah bin belasını versin kardeşim bir bitmediniz.

siyabent

80+ Bronze
1750 ye almış üstüne para koyup satıyor sizin gibilerin Allah bin belasını versin kardeşim bir bitmediniz.
hocam 1750den 3 taneyi kullanmak için mi alacağım ticaretin adı fırsatçılık olmuş sizin gibi bende sarı siteden aldım
ajaz apex
aula f75
temudan bir tane almadım şuan hem aula f75im var bende 1000 lira kar ettim ticaretin adını fırsatçılığa fırsatçılarıda krallığa yücelttiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 1750den 3 taneyi kullanmak için mi alacağım ticaretin adı fırsatçılık olmuş sizin gibi bende sarı siteden aldım
ajaz apex
aula f75
temudan bir tane almadım şuan hem aula f75im var bende 1000 lira kar ettim ticaretin adını fırsatçılığa fırsatçılarıda krallığa yücelttiniz
günde 3 4 saatimi sahibindende geçirip harclığımı çıkarıyorsam bana tebrik dışında laf etmeye hakkınız yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Onur Yücel
ajaz apex
aula f75

günde 3 4 saatimi sahibindende geçirip harclığımı çıkarıyorsam bana tebrik dışında laf etmeye hakkınız yok
Herkesin herkese laf etmeye hakkı var bu bir.
İkincisi de haklısın buna ticaret denir ve alan memnun satan memnunsa bana ve benim gibilere laf etmek düşmez. Yalnızca ben şahsi olarak nefret ediyorum sizin kafadaki insanlardan , galericilerden , müteahhitlerden. Kısacası katma değer üretmeden para kazanan herkesten. Sizin özelinizde söylemiyorum ama böyle adamlar sağda solda hava atar bir de matah iş yapmış gibi 100 e aldığını 200 e kakalar birine sonra da koltuk kabartır ticaret bu qardesim ticari zeka diye. Bu zihniyette olan herkese kılım siz de öfkemden nasibinizi aldınız

Sahibindenden 50 lira indirmek için kırk takla atarsınız bir şey alacağınız zaman sonra üstüne koyup satarsınız böyle 😂

siyabent

80+ Bronze
Herkesin herkese laf etmeye hakkı var bu bir.
İkincisi de haklısın buna ticaret denir ve alan memnun satan memnunsa bana ve benim gibilere laf etmek düşmez. Yalnızca ben şahsi olarak nefret ediyorum sizin kafadaki insanlardan , galericilerden , müteahhitlerden. Kısacası katma değer üretmeden para kazanan herkesten. Sizin özelinizde söylemiyorum ama böyle adamlar sağda solda hava atar bir de matah iş yapmış gibi 100 e aldığını 200 e kakalar birine sonra da koltuk kabartır ticaret bu qardesim ticari zeka diye. Bu zihniyette olan herkese kılım siz de öfkemden nasibinizi aldınız

Sahibindenden 50 lira indirmek için kırk takla atarsınız bir şey alacağınız zaman sonra üstüne koyup satarsınız böyle 😂
evet kırk takla atarım
bugüne kadar almadığım ürünü sattığım bile oldu
get ile başkasına aldırıp üstüne eklediğim karı kendi hesabıma aldığımda oldu
18 yaşında ben bunları düşünebiliyorsam siz ve sizin gibileride düşünüp yapabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Onur Yücel
evet kırk takla atarım
bugüne kadar almadığım ürünü sattığım bile oldu
get ile başkasına aldırıp üstüne eklediğim karı kendi hesabıma aldığımda oldu
18 yaşında ben bunları düşünebiliyorsam siz ve sizin gibileride düşünüp yapabilir
Helal kardeşim Allah işini rast getirsin iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,147
Üyeler
167,260
Son üye
Antexa
Top Bottom