Neler Yeni

Tek tek toplama bilgisayar tavsiyesi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Başar Gedik
arkadşalar bütce 30K kasayı tek tek toplamayı düşünyorum tavsiyeniz var mı tek tek toplamada?

Ahmetxtg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Tekin
Knk ekran kartı rx 6600 al anakart gigaybet al işlemci ryzen 5600 SSD ler 16 al watt güçnu 500 yeter gibi kasada beyaz bir kada dusenebilirsin monitör bence samsung veya Asus olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Suleyman
30k bütçede güzel bir hazır sistem daha iyi olur ama indirim bekleyerek güzel bir sistem toplayabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Suleyman
Knk ekran kartı rx 6600 al anakart gigaybet al işlemci ryzen 5600 SSD ler 16 al watt güçnu 500 yeter gibi kasada beyaz bir kada dusenebilirsin monitör bence samsung veya Asus olabilir
Kral bu nasıl öneri mesela “anakart gigaybet al” diyorsun bu çok ucu açık bir konu anakartın marka olması aşırı önemli bir şey değil önemli olan özellikleri ramler yazmak yerine ssd ler yazmışsın😅 arkadaş monitörden bahsetmemiş bile sen konuyla bağımsız olarak monitöre girmişsin yorum yaparken biraz dikkat et forum katı bir yer değil ama biri konudan bağımsız olarak raporlasa uyarı falan yiyebilirsin haberin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evt ama bazen hazırlar darbogaz olabiliyor ve işlemci ekran kartıni besyemiyo
Hazır sistemde çok görülmez hocam böyle olaylar zor yani genelde denk parçalar kullanıyorlar zaman yoksa hazır alın varsa indirim bekleyin daha ucuza daha sağlam sistem dizersiniz belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Başar Gedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral bu nasıl öneri mesela “anakart gigaybet al” diyorsun bu çok ucu açık bir konu anakartın marka olması aşırı önemli bir şey değil önemli olan özellikleri ramler yazmak yerine ssd ler yazmışsın😅 arkadaş monitörden bahsetmemiş bile sen konuyla bağımsız olarak monitöre girmişsin yorum yaparken biraz dikkat et forum katı bir yer değil ama biri konudan bağımsız olarak raporlasa uyarı falan yiyebilirsin haberin olsun

Hazır sistemde çok görülmez hocam böyle olaylar zor yani genelde denk parçalar kullanıyorlar zaman yoksa hazır alın varsa indirim bekleyin daha ucuza daha sağlam sistem dizersiniz belki
Ben sistemi aldim hocam

https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/ bunu aldim + islemci sogutxu

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yusufcan Koçkaya
tek tek toplama için fırsat kovalaman lazım bir süre alır bu da enflasyona yenik düşersin. Şuanda hazır sistem almam daha mantıklı geliyor bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yusufcan Koçkaya
pardon görmemişim güzel sistem . güle güle kullan

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim