Neler Yeni

S23 MÜ ? YOKSA İPHONE 15 Mİ(düz) ?

zetws

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Tanpınar
Bütçe
40.000
arkadaslar cok arada kaldım telefonların arasındakı fıyat farkı 20k benım ıcın para sıkıntı yok ama aldıgımda da en kotu 4 yıl kullanmak ıstıyorum benım ıcın sadece onemlı olan sey sosyal medya ve fotograf oyun oynamıyorum ne yapmam gerekıyor sızce tavsıye ve bılgılendırırsenız sevınırım hıc ıos kullanmadım artık ıosda kullanmak ıstıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
ömer
arkadaslar cok arada kaldım telefonların arasındakı fıyat farkı 20k benım ıcın para sıkıntı yok ama aldıgımda da en kotu 4 yıl kullanmak ıstıyorum benım ıcın sadece onemlı olan sey sosyal medya ve fotograf oyun oynamıyorum ne yapmam gerekıyor sızce tavsıye ve bılgılendırırsenız sevınırım hıc ıos kullanmadım artık ıosda kullanmak ıstıyorum
s24 al dostum

zetws

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Tanpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Burak K.
apple'ın yani ıphone'un samsung'un s serisinden tek artısı fiyatının yüksek olmasıdır. ona da artı dersek. ister kamera olsun ister işlemci olsun her türlü s serisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. sanırım ıphone'un ekran hz'i 60 hz'i geçmiyordu. ben güç tasarrufuna aldığımda 60hz oluyor normalde 120hz siz düşünün ayrıca android'i de iostan daha işlevsel görüyorum yine de siz bilirsiniz

Buğrahan Mert

80+ Silver
Düz iphone beleş olsa alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizce neden ?

arasında cok fark olmadıgı soylenıyor sızce 15 almak mantıksızmı sadece fotograf onemlı
Foto için iphonelar daha iyi 11im s23 ultram gibi çekiyordu, ama kamera hariç her şeyi daha iyi diyebilirim

zetws

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Tanpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benım ıcın sadece kamera onemlı hz batarya ıslemcı onemlı degıl o yuzden arada kaldım ama 20 K bır fıyat var ? yd16 pro mantıklımı cıft telefon gezsem :D

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,747
İsim
Yavuz
Arka kamera önemliyse s serisininde arkası iyi.

Qbört

80+ Bronze
apple'ın yani ıphone'un samsung'un s serisinden tek artısı fiyatının yüksek olmasıdır. ona da artı dersek. ister kamera olsun ister işlemci olsun her türlü s serisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. sanırım ıphone'un ekran hz'i 60 hz'i geçmiyordu. ben güç tasarrufuna aldığımda 60hz oluyor normalde 120hz siz düşünün ayrıca android'i de iostan daha işlevsel görüyorum yine de siz bilirsiniz
Eminmisiniz 60hz'i geçmiyormuydu?. İyice araştır geçiyormu geçmiyor mu?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sizce neden ?

arasında cok fark olmadıgı soylenıyor sızce 15 almak mantıksızmı sadece fotograf onemlı
Düz iphone modeli almak bence mantıksız ki zaten pro modeli kadar bütçem olsa bile bu sefer de ultra serisi alırdım, samsung alırsan gerçekten dediğim şeyi çok iyi anlarsın

Top Bottom