Neler Yeni

Fps sabitleyicisini kapattığımda ses geliyor

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Korkmaz
Beyler selamlar oyun içinde FPS sabitleyicisini kapattığım zaman kasadan bir ses geliyor yılan tsslaması gibi dikkat ederseniz duyabilirsiniz W11 güncellemesi yaptıktan sonra böyle olduğundan şüpheleniyorum ya da Displayporttan olabilir mi eskiden HDMI ile bağlıydı böyle bir sorun yoktu video var ama yükleyemiyorum boyutundan Valorant açıkken çektim başka oyunlarda da oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videoyu yükledim

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Ares Blackrosa
Coil Whine büyük ihtimalle, önemli bir şey değil. Ekran kartı yüke girdikçe olan bir durum.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
EmreE

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
EmreE
Normal her ekran kartında olabilicek bişey

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Merlin

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Beyler selamlar oyun içinde FPS sabitleyicisini kapattığım zaman kasadan bir ses geliyor yılan tsslaması gibi dikkat ederseniz duyabilirsiniz W11 güncellemesi yaptıktan sonra böyle olduğundan şüpheleniyorum ya da Displayporttan olabilir mi eskiden HDMI ile bağlıydı böyle bir sorun yoktu video var ama yükleyemiyorum boyutundan Valorant açıkken çektim başka oyunlarda da oluyor

Videoyu yükledim
coil whine sesi gelmiyor anladığım kadarıyla, ekran kartı fan sesi olabilir mi? Msı After burner gibi bir program kullanıyorsanız belki oradan ayarlamış olabilirsiniz ısı arttıkça %100 çalışan fan.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Ares Blackrosa
Valorant gibi bir oyunda niye oluyor ki anlamıyorum eskiden yoktu bir anda olmaya başladı
Sadece yüke girdiğinde değil de yüksek FPS değerlerine ulaştığında da yaşanıyor, oyun farketmez yani CW için pek.

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Umut Korkmaz
coil whine sesi gelmiyor anladığım kadarıyla, ekran kartı fan sesi olabilir mi? Msı After burner gibi bir program kullanıyorsanız belki oradan ayarlamış olabilirsiniz ısı arttıkça %100 çalışan fan.
Herkes cw dedi ama aftee burner indirip bütün ayarları default yapmayi da deneyebilirim

Sadece yüke girdiğinde değil de yüksek FPS değerlerine ulaştığında da yaşanıyor, oyun farketmez yani CW için pek.
Bir çözümü yoktur heralde

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Herkes cw dedi ama aftee burner indirip bütün ayarları default yapmayi da deneyebilirim

Bir çözümü yoktur heralde
hocam size coil whine'ı tanımlayayım, ekran kartınızda sanki bir kıvılcım varmış gibi ateş yanıyormuş gibi cızırtı sesi gelir sizden gelen ses bana fan gibi geldi, tabi ki videodan farklı hissettirebilir ama fan hızından kaynaklı olabilir.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Ares Blackrosa
Top Bottom