Neler Yeni

Bilgisayarım nasıl (güncellendi)

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,478
İsim
Arda doğan
Sistemim nasıl masayı falan baya topladım adam ettim alt kablolarıda yok edicem 2 güne sonra monitörün altındaki masanın o boş yerine güzel bi led çekicem pleksi ile kapatıcam araba veya optimus prime figürü koyucam kasayada aynı şekilde

Ryzen 7 7800x3D
Artic Freezer 2 360mm Argb
Msı Pro X670-p Wifi
Sapphire Pulse RX7900TX
Klev 16x2 6000Mhz CL28
Samsung 980 Pro 1TB
Samsung 970 Evo Plus 1TB
KIOXIA 1TB Exceria Plus 1TB
Creative EA 5 Plus Ses Kartı
Msı Mag A750GL 750w+Gold
Cooler Master Mastercase H500P

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A
260hz 2k fast ips
Razer blackshark v2x
1More Sonoflow
Razer deathader v3
Ajazz aj159 pro
Xpg Summoner Red Swich Mekanik Klavye
Havit Kulaklık Tutucu
Havit mousepad
Ofis Koltuğu
Oyuncu Masası

Ekler

• IMG_20250126_185221.jpg
    IMG_20250126_185221.jpg
    3.2 MB · Hit: 36
  • IMG_20250126_185220.jpg
    IMG_20250126_185220.jpg
    3.2 MB · Hit: 33
  • IMG_20250126_185247.jpg
    IMG_20250126_185247.jpg
    3.5 MB · Hit: 34

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Satürn
masa daha iyi olabilirdi onun dışında gayet güzel

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
yo
Sistemim nasıl masayı falan baya topladım adam ettim alt kablolarıda yok edicem 2 güne sonra monitörün altındaki masanın o boş yerine güzel bi led çekicem pleksi ile kapatıcam araba veya optimus prime figürü koyucam kasayada aynı şekilde

Ryzen 7 7800x3D
Artic Freezer 2 360mm Argb
Msı Pro X670-p Wifi
Sapphire Pulse RX7900TX
Klev 16x2 6000Mhz CL28
Samsung 980 Pro 1TB
Samsung 970 Evo Plus 1TB
KIOXIA 1TB Exceria Plus 1TB
Creative EA 5 Plus Ses Kartı
Msı Mag A750GL 750w+Gold
Cooler Master Mastercase H500P

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A
260hz 2k fast ips
Razer blackshark v2x
1More Sonoflow
Razer deathader v3
Ajazz aj159 pro
Xpg Summoner Red Swich Mekanik Klavye
Havit Kulaklık Tutucu
Havit mousepad
Ofis Koltuğu
Oyuncu Masası
masa çok çirkin görünüyor

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Mehmetcan İvrendi
Masa Bildiğin Trendyol Gaming Masası diye Sattıkları Çok Çirkin Gereksiz bir masa

Yazdığın Sistem Özelliklerine bakarsak Para Konusun'da bir sıkıntın yok gibi Bu yüzden Tavsiyem Yeni Daha Sade bir masa al Daha profesyonel/İyi gözükür
Yani MDF düz Beyaz Masa Alsan bile buasadan daha iyi gözükür

+Kb ama Eğer O Kasaya internette yazan fiyatlar yani 7-9K arası bir fiyat verdiysen kusura bakma ama direk Enayilik olmuş Tabi renkler ve Zevkler tartısılmaz ama
O Fiyatlara

-HYTE Y60
-Lian Lİ O11 Dynamic Evo RGB

Gibi Mülemmel Kasalar alabilirdin
(HYTE Y60'ın Fiyatları yılbaşından sonra uçmuş ama normalde 6-8K'ya Siyah modelini bulabiliyordun)

+Çok fazla Işık her zaman iyi değildir hem gözü yorar/dikkat dağıtır hem'de En önemlisi trendyol'da satılan Çöp bilgisayar Hissiyatı veriyor yani fotoya ilk bakınca direk Roblox oynayan 12-15 yaşındaki velet PC'si dedim içimden Yani Tavsiyem Artık Yeni şeyler vs. Alınca Daha sade gözüken şeyler al daha iyi gözüküyor yada RGB'li bir şey alacaksanfa Tek renk al renga renk olması çok çocukça durmasına sebep oluyor

HYTE Y60 Sistemler

1738345539118.jpeg

1738345599578.jpeg

1738345682689.jpeg

+Renkli Bir Tanede bırakayım sade olanların neden daha iyi gözüktüğünü anlarsın

1738345806432.jpeg

(Gerçi bu bile senin sistemin kadar Renkli ve kötü gözükmüyor 😅)

Ve bunlar en sıradanları İnternete
HYTE Y60 Build Yazarsan Ve Reddit'teki paylaşımlara biraz bakarsan daha iyilerini görürsün

Ayrıca HYTE Y70 serisinde var ve bundan çok ama çok daha iyi gözüküyor ama TR'de Uçuk Çok Saçma Fiyatlara satılıyor Roma mızrağı gibi bir fiyat bu yüzden HYTE Y60'dan örnek verdim

+Mouse Pad'de Kötü gözüküyor bence Değiştir Beyaz Bir şey alabilirsin Veya Gerçekten Kaliteli kumaşı olan Sevdiğin bir anime karakteri/Araba/Oyun karakteri vs. Görseline sahip Bir mouse pad alabilirsin veya Sade ama Hafif çizgileri vs. Olan bir şey alabilirsin

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Vay maşallah hocam hayırlı olsun, güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Satürn

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,478
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masa Bildiğin Trendyol Gaming Masası diye Sattıkları Çok Çirkin Gereksiz bir masa

Yazdığın Sistem Özelliklerine bakarsak Para Konusun'da bir sıkıntın yok gibi Bu yüzden Tavsiyem Yeni Daha Sade bir masa al Daha profesyonel/İyi gözükür

+Kb ama Eğer O Kasaya internette yazan fiyatlar yani 7-9K arası bir fiyat verdiysen kusura bakma ama direk Enayilik olmuş Tabi renkler ve Zevkler tartısılmaz ama
O Fiyatlara

-HYTE Y60

(HYTE Y60'ın Fiyatları yılbaşından sonra uçmuş ama normalde 6-8K'ya Siyah modelini bulabiliyordun)

+Çok fazla Işık her zaman iyi değildir hem gözü yorar/dikkat dağıtır hem'de En önemlisi trendyol'da satılan Çöp bilgisayar Hissiyatı veriyor yani fotoya ilk bakınca direk Roblox oynayan 12-15 yaşındaki velet PC'si dedim içimden Yani Tavsiyem Artık Yeni şeyler vs. Alınca Daha sade gözüken şeyler al daha iyi gözüküyor yada RGB'li bir şey alacaksanfa Tek renk al renga renk olması çok çocukça durmasına sebep oluyor

HYTE Y60 Sistemler

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

HYTE Y60 Build Yazarsan Ve Reddit'teki paylaşımlara biraz bakarsan daha iyilerini görürsün

Ayrıca HYTE Y70 serisinde var ve bundan çok ama çok daha iyi gözüküyor ama TR'de Uçuk Çok Saçma Fiyatlara satılıyor Roma mızrağı gibi bir fiyat bu yüzden HYTE Y60'dan örnek verdim

+Mouse Pad'de Kötü gözüküyor bence Değiştir Beyaz Bir şey alabilirsin Veya Gerçekten Kaliteli kumaşı olan Sevdiğin bir anime karakteri/Araba/Oyun karakteri vs. Görseline sahip Bir mouse pad alabilirsin veya Sade ama Hafif çizgileri vs. Olan bir şey alabilirsin
Havit mousepad ben kalın ve uygun diye aldım mousepadlar hakkında pek bilgim yok hissiyatlarınıda bilmediğim için bana normal geldi kötü mü iyi mi bilmiyorum kasayı zamanında 1800 e aldım ve şuan 6k olsa yine alırım geniş kalın saclı kaliteli kaslı bir kasa ışık konusunda o an ledleri kapatmayı unutmuşum her zaman sade severim sistemi ışık kötü duruyo evet ya loş bir ışık olucak yada hiç olmuyacak en iyisi ben ledleri kapatıyom zaten kulaklık ve mouseyi bie bu yüzden ışıksız aldım mikrofon ve klavyede kaçamadım😃 kasa bu baya güzel ama asus a21 de baya güzel duruyo onuda alabilirim gibi ama buda tank gibi ayrı bi havası var masa ucuza geldiği için aldım ben staj paramı ticaretten gelirimi full sisteme yatırdım birçok sistem geçti elimden masayı değişicem ama cidden vurmaya korkuyorum kırılacak diye tavsiyen için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

masa bebek gibi aga
Güzelde çok çocuk işi gibi sade siyah veya beyaz masa alcam daha kaliteli materyalden

Vay maşallah hocam hayırlı olsun, güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
Eyw sağol hocam hepimize nasip olsun

O Fiyatlara

-HYTE Y60

HYTE Y60 Sistemler

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bide bende para yok aga xD staj param ticaretim falan

Top Bottom