Hocam inanın bana bir süre sonra yetmiyecek.Yeni çıkan oyunlar için düşünmüyorum.
Hocam inanın bana bir süre sonra yetmiyecek.Yeni çıkan oyunlar için düşünmüyorum.
Site güvenilir mi? hocam yoksa ayrı şekilde aynı fiyata dizilirmi?HOLMES-ITACHI / INTEL i3-13100F / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
HOLMES-ITACHI sistem tavsiyesidir. üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
4060 lı sistem var ???
alınmaz bu sistemSite güvenilir mi? hocam yoksa ayrı şekilde aynı fiyata dizilirmi?
Monitöre 4K verip güzel bir monitör alınabilir kalan bütçeyi kasaya ayırıp 16k bütçe ile rx 6700XT ryzen 5 5600 sistem bile zorlanabilirHerkese iyi forumlar arkadaşlar.Ben GTX 1650S almak istiyorum yani şuanki düşüncem o yönde ki zaten 3090 3060 ekran kartlı sistem dizecek bütçem yok. En fazla 20 bin tl ayırabilirim oyunlardaki beklentimde Gta 5,Valorant,Fortnite,Minecraft abartı grafikli oyunlar değil. Sizce tercihim mantıklımı? Eğer mantıklı ise işlemci,ram,anakart,ssd,güç kaynağı,kasa gibi diğer gtx1650S için darboğaz yaptırmayacak parçalar önerebilir misiniz??
adam belirli bir bütçe söylemiş bu bütçeye alabileceği en iyi sistem bualınmaz bu sistem
aynı fiyata 5600 sistem çıkıyor sürekli şuan yok 1-2güne geliradam belirli bir bütçe söylemiş bu bütçeye alabileceği en iyi sistem bu
Site güvenilir ordan dizdim siteyi
Parçaları ayrı ayrı dizseniz 30k bulur