Neler Yeni

Garantiye nasıl yollarım Logitech

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert
Logitech superlight mouse' a sahibim scroll bozuldu. Media Markt tan aldım ürünü. Garantiye göndermek istiyorum ama nereye göndereceğimi bulamadım sitedeki destek kısmında canlı destekle ulaşamadım bilgisayar hazır cevaplar veriyor. Numarayı arıyorum ingilizce konuşuyor .

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Logitech superlight mouse' a sahibim scroll bozuldu. Media Markt tan aldım ürünü. Garantiye göndermek istiyorum ama nereye göndereceğimi bulamadım sitedeki destek kısmında canlı destekle ulaşamadım bilgisayar hazır cevaplar veriyor. Numarayı arıyorum ingilizce konuşuyor .
Mail atacaksın. Cevap gelmesi biraz uzun sürer. Logitech, Türkiye'de ingilizce konuşan müşteri hizmetleri ile hizmet veriyor. İngilizcen varsa konuş daha hızlı halledersin. Sende mail adresini, ürününün modelini, sorunun ne olduğunu istiyor. Sonra senin adına talep açıyor ve geri kalan işlemlere verdiğin mail adresine gelecek mail üzerinden devam ediyorsun.

Farway

80+ Silver
Mediamark'a ver onlar yollar. Eğer onlara veremezsen pente bilgisayarı ara onlar sana adres verirler.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mail atacaksın. Cevap gelmesi biraz uzun sürer. Logitech, Türkiye'de ingilizce konuşan müşteri hizmetleri ile hizmet veriyor. İngilizcen varsa konuş daha hızlı halledersin. Sende mail adresini, ürününün modelini, sorunun ne olduğunu istiyor. Sonra senin adına talep açıyor ve geri kalan işlemlere verdiğin mail adresine gelecek mail üzerinden devam ediyorsun.
Mail adresini yazabilir misin .

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ng3
Ben daha önce logitech ses sistemim için başvurdum gerçekten yurtdışı kısımı çok ilgili ama dediğiniz gibi ingilizce destek veriyorlar.
Türkiye için ise Penta servis hizmeti veriyor Google den Penta olarak bakarsan orayı arayıp nasıl göndermen gerektiğini sor yardımcı olacaklardır.

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben daha önce logitech ses sistemim için başvurdum gerçekten yurtdışı kısımı çok ilgili ama dediğiniz gibi ingilizce destek veriyorlar.
Türkiye için ise Penta servis hizmeti veriyor Google den Penta olarak bakarsan orayı arayıp nasıl göndermen gerektiğini sor yardımcı olacaklardır.
Logitech garantisi çok iyi diyorlar hemen sıfır yolluyorlarmış Penta da ona dahil mi ?

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Oğuzhan
G29 Direksiyon setim bozulmuştu. Detaylı görüntülü video ve cihazın seri numarası, fatura bilgilerini istediler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra sıfır cihaz gönderdiler. Tüm gümrük kargo bedellerini kendileri karşılayarak. Logitech support sitesinden sağ altta sohbet sekmesi olacaktı orayı kurcala seni müşteri temsilcisine bağlayana kadar botun istediği bilgileri ilet. Sonrasında kaydını oluşturacaklardır.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Mail adresini yazabilir misin .
Sitede sağ alttaki sohbet balonundan müşteri hizmetleri ile iletişime geç. Uzun sürebilir yada bot mesajları gelebilir ama sonunda müşteri hizmetleri yazıyor. Oradan sorununu ilet. Sana mail atıyorlar. O mail üzerinden devam ediyorsun

SN0GG3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yavuz Kaya
G29 Direksiyon setim bozulmuştu. Detaylı görüntülü video ve cihazın seri numarası, fatura bilgilerini istediler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra sıfır cihaz gönderdiler. Tüm gümrük kargo bedellerini kendileri karşılayarak. Logitech support sitesinden sağ altta sohbet sekmesi olacaktı orayı kurcala seni müşteri temsilcisine bağlayana kadar botun istediği bilgileri ilet. Sonrasında kaydını oluşturacaklardır.
Fatura elimde yok ama faturanın yazıldığı kişi telefon numarası alım tarihi vsr var onlar yeterli olur mu

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Erdem
Fatura elimde yok ama faturanın yazıldığı kişi telefon numarası alım tarihi vsr var onlar yeterli olur mu
Geçtiğimiz cumartesi, kullandığım mouse da sorun olmuştu. Önce logitech e mail attım. Satın aldığım yere başvurma mı söylediler. Mediamarkt dan almıştım. Götürdüm fatura ile teslim ettim. Sende nereden aldıysan muhtemelen fatura istenecektir ürününün. Yada görüşmen gerekiyor.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Oğuzhan
hocam faturasız olmaz, PDF düzenleyiciden fatura ayarlayın alım tarihinizi telefonunuzu vs. doğru girin kabul ediyorlar o şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,301
Üyeler
168,608
Son üye
isaacthesouza
Top Bottom