Bende de decathlondaki var ama fiyat performans ürün gibi, stanley kullanmadım daha önce fakat çok daha iyi olacağını düşünüyorum.decathlon 1lt aldım buna bin basar yanında bir adet de yedek contalı kapak aldım 900e
hocam stanley klasik 1 lt ve decathlon 0.7lt quecha denedik ikisi de 2 güne yakın bir süre suyu çay içilebilecek derecede tuttu kafa kafaya idiBende de decathlondaki var ama fiyat performans ürün gibi, stanley kullanmadım daha önce fakat çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
Bende de bundan var fakat performans olarak normal-iyi arası gelmişti hocam, stanleyin daha iyi olacağını düşünmüştüm. Zaten bu bütçede alacak olsam yine aynısını alırım, stanleyin kapasiteleri az fiyata göre.decathlon 0.7lt quecha
özellikle direkt yedek kapak satın alınabilmesi çok hoşuma gittiBende de bundan var fakat performans olarak normal-iyi arası gelmişti hocam, stanleyin daha iyi olacağını düşünmüştüm. Zaten bu bütçede alacak olsam yine aynısını alırım, stanleyin kapasiteleri az fiyata göre.
Yedek kapaktan kastınız ne hocam foto atma şansınız var mıözellikle direkt yedek kapak satın alınabilmesi çok hoşuma gitti
Ben de pek anlamıyorum valla, kapağı bardak olanlar okey de ucunda delik olanların kullanışını sevmiyorum. Dışardaki kahve zincirlerinin bardakları da aynı şekil, ben içerken zorlanıyorum şahsen.Bir şey diyecem beyler bilen yazsın. Ben Temu'dan almıştım termos 500 ML'lik tek kişilik. İçme yeri var da sıcaklıktan içilemiyor 3-4 saat geçse de ağzım yanıyor. Madem bardak şeklinde ben niye içemiyorum olm bunu.
Almak isteyenlere not: Bu üründe kaynar derecede çay kahve vs. muhafaza etmeye çalışırsanız patlama yapar basınçtan ötürü. Sadece bardak olarak kullanabilirsiniz 70 derece civarında ve üstünde patlama yapıyor. Tabi sadece ılık tutsun veya soğuk tutsun işime geliyor derseniz alın
Aynen tek artısı belki yazın soğuk bir şey koymak iyi olur. Tek çözüm olarak litrelik aldım bardağa doldurup içiyorum mecburen. Stanley içerken yakmıyorsa almak gerek.Ben de pek anlamıyorum valla, kapağı bardak olanlar okey de ucunda delik olanların kullanışını sevmiyorum. Dışardaki kahve zincirlerinin bardakları da aynı şekil, ben içerken zorlanıyorum şahsen.
Yakmama üzerine bir icatları olacağını zannetmiyorum 0.35 bir iki bardaklık bir şey, yanınıza almaya değer mi ayrı, 4 saat sıcak tutması ayrı tartışılır.Aynen tek artısı belki yazın soğuk bir şey koymak iyi olur. Tek çözüm olarak litrelik aldım bardağa doldurup içiyorum mecburen. Stanley içerken yakmıyorsa almak gerek.