Neler Yeni

🔥İndirim Stanley Termos %30 İndirim 899 TL

~helloworld

80+ Bronze
decathlon 1lt aldım buna bin basar yanında bir adet de yedek contalı kapak aldım 900e

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
decathlon 1lt aldım buna bin basar yanında bir adet de yedek contalı kapak aldım 900e
Bende de decathlondaki var ama fiyat performans ürün gibi, stanley kullanmadım daha önce fakat çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

~helloworld

80+ Bronze
Bende de decathlondaki var ama fiyat performans ürün gibi, stanley kullanmadım daha önce fakat çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
hocam stanley klasik 1 lt ve decathlon 0.7lt quecha denedik ikisi de 2 güne yakın bir süre suyu çay içilebilecek derecede tuttu kafa kafaya idi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu bahsettiğim testi 1.5 ay önce yurtta yaptık oda arkadaşımla

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
decathlon 0.7lt quecha
Bende de bundan var fakat performans olarak normal-iyi arası gelmişti hocam, stanleyin daha iyi olacağını düşünmüştüm. Zaten bu bütçede alacak olsam yine aynısını alırım, stanleyin kapasiteleri az fiyata göre.

~helloworld

80+ Bronze
Bende de bundan var fakat performans olarak normal-iyi arası gelmişti hocam, stanleyin daha iyi olacağını düşünmüştüm. Zaten bu bütçede alacak olsam yine aynısını alırım, stanleyin kapasiteleri az fiyata göre.
özellikle direkt yedek kapak satın alınabilmesi çok hoşuma gitti

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,809
İsim
Oğuz
Bir şey diyecem beyler bilen yazsın. Ben Temu'dan almıştım termos 500 ML'lik tek kişilik. İçme yeri var da sıcaklıktan içilemiyor 3-4 saat geçse de ağzım yanıyor. Madem bardak şeklinde ben niye içemiyorum olm bunu.

Gurkanpiro

80+ Platinum
yok ya hayla pahalı tr ye yada mena gibi özel fiyat ceksın benım fıkrımdır

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
özellikle direkt yedek kapak satın alınabilmesi çok hoşuma gitti
Yedek kapaktan kastınız ne hocam foto atma şansınız var mı
Bir şey diyecem beyler bilen yazsın. Ben Temu'dan almıştım termos 500 ML'lik tek kişilik. İçme yeri var da sıcaklıktan içilemiyor 3-4 saat geçse de ağzım yanıyor. Madem bardak şeklinde ben niye içemiyorum olm bunu.
Ben de pek anlamıyorum valla, kapağı bardak olanlar okey de ucunda delik olanların kullanışını sevmiyorum. Dışardaki kahve zincirlerinin bardakları da aynı şekil, ben içerken zorlanıyorum şahsen.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,801
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Almak isteyenlere not: Bu üründe kaynar derecede çay kahve vs. muhafaza etmeye çalışırsanız patlama yapar basınçtan ötürü. Sadece bardak olarak kullanabilirsiniz 70 derece civarında ve üstünde patlama yapıyor. Tabi sadece ılık tutsun veya soğuk tutsun işime geliyor derseniz alın

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,809
İsim
Oğuz
Ben de pek anlamıyorum valla, kapağı bardak olanlar okey de ucunda delik olanların kullanışını sevmiyorum. Dışardaki kahve zincirlerinin bardakları da aynı şekil, ben içerken zorlanıyorum şahsen.
Aynen tek artısı belki yazın soğuk bir şey koymak iyi olur. Tek çözüm olarak litrelik aldım bardağa doldurup içiyorum mecburen. Stanley içerken yakmıyorsa almak gerek.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,870
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Aynen tek artısı belki yazın soğuk bir şey koymak iyi olur. Tek çözüm olarak litrelik aldım bardağa doldurup içiyorum mecburen. Stanley içerken yakmıyorsa almak gerek.
Yakmama üzerine bir icatları olacağını zannetmiyorum :) 0.35 bir iki bardaklık bir şey, yanınıza almaya değer mi ayrı, 4 saat sıcak tutması ayrı tartışılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,373
Üyeler
167,477
Son üye
Talhalisca7
Top Bottom