Ya işte bazen üniye arabayla giderken koyarım içerim dedim. Temu'dan aldığım koydum bir gün havalı havalı üni önünde içeyim derken sıcaklıktan üstüme döktüm. Marjinal olucam ya hani.Yakmama üzerine bir icatları olacağını zannetmiyorum0.35 bir iki bardaklık bir şey, yanınıza almaya değer mi ayrı, 4 saat sıcak tutması ayrı tartışılır.
Yedek kapaktan kastınız ne hocam foto atma şansınız var mı
Ben de pek anlamıyorum valla, kapağı bardak olanlar okey de ucunda delik olanların kullanışını sevmiyorum. Dışardaki kahve zincirlerinin bardakları da aynı şekil, ben içerken zorlanıyorum şahsen.
Hocam yedek kapağın bir esprisi var sanmıştım, bir kapak zaten varken ikinciye neden ihtiyaç duydunuz anlamadım?Paslanmaz Çelik Doğa Yürüyüşü Termosu - 1 Litre - Mavi
Paslanmaz Çelik Doğa Yürüyüşü Termosu - 1 Litre - Mavi null Kullanışlı, sağlam ve ısı yalıtımı sağlayan, kapağa ve bardağa sahip, 1litre hacimli termos. 95°C'den itibaren: 6 saat sonunda 82°, 12 saat sonunda 73°, 24 saat sonunda 60www.decathlon.com.tr
hocam termos bu şuan
bu da yedek kapağı kendileri satıyorlar
Termos Kapağı - 0,7L / 1L
Termos Kapağı - 0,7L / 1L null Isı yalıtımlı ve vidalı yedek kapak. Sadce Quechua 0,7L ve 1L hacimli termoslar için uygundur.www.decathlon.com.tr
İyi güldüm valla hocam inş başıma gelmezYa işte bazen üniye arabayla giderken koyarım içerim dedim. Temu'dan aldığım koydum bir gün havalı havalı üni önünde içeyim derken sıcaklıktan üstüme döktüm. Marjinal olucam ya hani.