🔥İndirim Stanley Termos 1 LT - 1563 TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
556
Satıcı Amazon kendisi. 1 litrelik Stanley termoslar arasında en düşük fiyat. Eder etmez o sizin bileceğiniz iş. akakçe

1770420879002.webp

1770420628265.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: izbe
Şu an ki piyasasını bilmiyorum ama yakın zamanda 2.3l 2k gibi bir fiyata düşmüştü o iyiydi aynı ürünü 2.4k gibi bir rakama almıştım . Bunlar daha mantıklı gibi ihtiyaca göre ;

Takip ediyordum termosları. 1.9 lt nin fiyatı uzun zamandır aynı ama 2.3 lt fiyatı 300 tl gibi bi indirim görünüyor.

Alacak olanlar için fazla yer kaplamasın ve fazla kişilik olmasın derse 1 litreye bakabilir, 1.9 litre aldım 1500 e almıştım o zaman baya baya büyük çok yer kaplıyor.

1.9 lt tavsiye ederim 1lt az geliyor ama 1.9 her yerde iş görür.

Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 1 adet satın aldım.

Yaklaşık 5 yıldır 1.9 Lt yi büyük bir memnuniyetle kullanıyorum. Ama malum boyutları biraz büyük. 1 yada 2 kişilik ihtiyaçlar için daha küçük bir boyuta bakıyordum. Denk geldi. 1.9 a küçük kardeş geldi. Tekrar teşekkür ediyorum.

İflah olmaz bir çay tüketicisi olarak son derece memnunum.
(Dışarıdan içtiğim çayın tadı beni tatmin etmiyor bu nedenle 7-8 farklı çayı harmanlayarak tüketiyorum.)

Daha önceleri kullandığım çeşitli marka çelik/cam vs termoslarda hem ısı kaybı hem de (benim için daha önemli olan) çayın saatler ilerledikçe acılaşması durumu Stanley (Classic serisi için söylüyorum) 1.9 Lt de minimum seviyede. Özellikle saat 7:30 da doldurduğum çayı neredeyse aynı sıcaklıkta ve acılaşmadan saat 11:30-12:00 da tüketebiliyorum. Saat 14:00 dan sonra ise acılaşma başlıyor. (ısı kaybı hala minimum seviyede)

Kahve için yorum yapamam. Hiç koymadım. Kahveyi tüketen arkadaşlar yorumlarsa daha sağlıklı olur.

Benden size bir tavsiye,stevig marka termoslardan alın fiyat yarı yarıya ve kaliteleri aynı.Alinca bana dua edersiniz 🫡

Geri