Neler Yeni

Aldığım oyunlar nasıl?

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Egemen Gülbel
Platform: Epic Games - Ubisoft Store

-Watch Dogs 1 (Ubisoft Store kalanı epic) 25tl ama promosyonla 19tl
-Yuppie Psycho 9,18 TL
-Aeon Must Die! 17,85 TL
-Celeste 31TL
-Beyond Two Souls 70TL
-Heavy Rain 70TL
-The Legend of Tianding 11,22TL
-The Surge 1 11,70
-The Surge 25,35
-Curse of The Dead Gods 22,50TL
-Spiritfarer 7,50TL
-Jotun: Valhalla 3,75TL
-The Count Lucanor 3,30TL

303 tl falan burası

toplam 13 oyun var istediğim yanıtı alamıyom 1 kişi cevap veriyo böyle sohbet etmek istiyom oyunlar hakkında puanlarsanız oyunları sırayla 10da 7 bilmem ne alınırdı alınmazdı vs vs diye daha iyi olur

Shourd

80+ Gold

-Yuppie Psycho 9,18 TL
-Aeon Must Die! 17,85 TL
-Celeste 31TL
-Beyond Two Souls 70TL
-Heavy Rain 70TL
-The Surge 1 11,70
-The Surge 25,35
-Spiritfarer 7,50TL

303 tl falan burası

toplam 13 oyun var istediğim yanıtı alamıyom 1 kişi cevap veriyo böyle sohbet etmek istiyom oyunlar hakkında puanlarsanız oyunları sırayla 10da 7 bilmem ne alınırdı alınmazdı vs vs diye daha iyi olur
yani yanlış anlamayın ama sevdiğiniz oyunlarsa alın kim ne derse desin kimse bilemez sizin zevkinizi ama mesela öneri vericek olsaydım bütçeniz yetiyorsa watch dogs 1 yerine 2 veya legion alın derdim mesela ama

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
berkay

-Yuppie Psycho 9,18 TL
-Aeon Must Die! 17,85 TL
-Celeste 31TL
-Beyond Two Souls 70TL
-Heavy Rain 70TL
-The Surge 1 11,70
-The Surge 25,35
-Spiritfarer 7,50TL

303 tl falan burası

bir tanede detroit atın araya oyunlar kötü değil

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Egemen Gülbel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani yanlış anlamayın ama sevdiğiniz oyunlarsa alın kim ne derse desin kimse bilemez sizin zevkinizi ama mesela öneri vericek olsaydım bütçeniz yetiyorsa watch dogs 1 yerine 2 veya legion alın derdim mesela ama
haklısın hocam ben zaten begendim hepsinin steam yorumunu gameplayini vesaire izledim okudum. sadece insanların fikrini merak ettim. ve bütce de yok :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir tanede detroit atın araya oyunlar kötü değil
var hocam aynı yapımcının diye yapıştırdım 2sini

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,579
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bu oyunu almıştım zamanında. Online Uzay gemisi simulatörü.
Çok fena oyun sesler ve grafikler adamı uzayda hissettiriyor. Aldığıma pişman değilim.

Uzay mesafesi o kadar gerçekçi ki Warp atlaması yapmadan 2 yıla gideceğin sisteme PC 2 yıl açık kalsa anca ulaşırsın :D
Warp atlaması o mesafeyi 3-5 dakikaya indirir.
Hatta bak atlama nasıl gerçekci. Hayranıyım bu oyunun ya :love: :love: :love:

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Egemen Gülbel
Bu oyunu almıştım zamanında. Online Uzay gemisi simulatörü.
Çok fena oyun sesler ve grafikler adamı uzayda hissettiriyor. Aldığıma pişman değilim.

Uzay mesafesi o kadar gerçekçi ki Warp atlaması yapmadan 2 yıla gideceğin sisteme PC 2 yıl açık kalsa anca ulaşırsın :D
Warp atlaması o mesafeyi 3-5 dakikaya indirir.
Hatta bak atlama nasıl gerçekci. Hayranıyım bu oyunun ya :love: :love: :love:

Kaç tl hocam cidden güzel duruyo sanırım bendede vardı epicde bakmam lazım

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,579
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kaç tl hocam cidden güzel duruyo sanırım bendede vardı epicde bakmam lazım
ben 8 dolara ne mi almıştım. Şimdide aynı fiyata sanırım. Fiyatını hakediyor zannimce.

Çünkü o hisleri başka bir oyundan almadım. Seslerin çok kaliteli olmasısda adamı dünyadan koparıyor resmen.
Hızlanma sesi, yavaşlama sesi, sesli asistan kızın eko yankı uyandıran sesi

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Egemen Gülbel
ben 8 dolara ne mi almıştım. Şimdide aynı fiyata sanırım. Fiyatını hakediyor zannimce.

Çünkü o hisleri başka bir oyundan almadım. Seslerin çok kaliteli olmasısda adamı dünyadan koparıyor resmen.
Hızlanma sesi, yavaşlama sesi, sesli asistan kızın eko yankı uyandıran sesi
hocam varmış bende şimdi gördüm deneyebilirim bi ara

Son düzenleme:

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Enes Budak

-Yuppie Psycho 9,18 TL
-Aeon Must Die! 17,85 TL
-Celeste 31TL
-Beyond Two Souls 70TL
-Heavy Rain 70TL
-The Surge 1 11,70
-The Surge 25,35
-Spiritfarer 7,50TL

303 tl falan burası

1-Watch dogs: sevenine gider, sıkılma ihtimalinde var , insanına göre değişir.

2-Yuppie Psycho; sevenine gider,keyiflidir.

3-Celeste: mis gibi hikaye, mis gibi parkur, delirmezsen sararsın, ama zordur.

4-Beyond Two Souls: mis gibi hikayeli , seçimli oyun, sevenine gider.

5-Heavy Rain : aynı şekilde,tertemiz oyun.

6-Bilmiyorum

7- The Surge 1-2 : Dark souls alternatifi , güzel oyunlardır, saradabilir , çok çabuk sıkadabilir.

Sonuncu oyunu bilmiyorum, onun harici diğer indiler güzel.

Yanı bilinen oyunlardan bir liste, ekonomikte olmuş, eğer oyun oynamayı seviyorsan çok iyi yapmışsın, bugün Steam'de 15 yıllık oyuna 300 TL istiyorlar, 300 TL ile hicbirsey yapamazsın, gayet iyi .
Epic'ten kesin al diyeceğim oyunlar:
Mafia Trilogy (100 TL küsüre 2 tane TAŞ gibi oyun 1 tane orta)
Crysis trilogy (47 TL 3 tane taş gibi oyun)

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Egemen Gülbel
1-Watch dogs: sevenine gider, sıkılma ihtimalinde var , insanına göre değişir.

2-Yuppie Psycho; sevenine gider,keyiflidir.

3-Celeste: mis gibi hikaye, mis gibi parkur, delirmezsen sararsın, ama zordur.

4-Beyond Two Souls: mis gibi hikayeli , seçimli oyun, sevenine gider.

5-Heavy Rain : aynı şekilde,tertemiz oyun.

6-Bilmiyorum

7- The Surge 1-2 : Dark souls alternatifi , güzel oyunlardır, saradabilir , çok çabuk sıkadabilir.

Sonuncu oyunu bilmiyorum, onun harici diğer indiler güzel.

Yanı bilinen oyunlardan bir liste, ekonomikte olmuş, eğer oyun oynamayı seviyorsan çok iyi yapmışsın, bugün Steam'de 15 yıllık oyuna 300 TL istiyorlar, 300 TL ile hicbirsey yapamazsın, gayet iyi .
Epic'ten kesin al diyeceğim oyunlar:
Mafia Trilogy (100 TL küsüre 2 tane TAŞ gibi oyun 1 tane orta)
Crysis trilogy (47 TL 3 tane taş gibi oyun)
sagolun hocam bilmediğiniz 6. oyun indie bi yapım vidden güzel bi oyun. / sonuncu oyun yuppie psycho yapımcısının ilk oyunu sanırım tür yine aynı / dediğiniz crysis ve mafia da var teşekkür ederim

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Enes Budak
sagolun hocam bilmediğiniz 6. oyun indie bi yapım vidden güzel bi oyun. / sonuncu oyun yuppie psycho yapımcısının ilk oyunu sanırım tür yine aynı / dediğiniz crysis ve mafia da var teşekkür ederim
Ne demek. Steam dolara geçtikten sonra ve son zamanlarda ülkenin batması ile 15 yıllık Batman serisi steamde 2000 TL , Epic'te 100 TL mi neydi , epic'te bazı oyunlar ÇOK AŞIRI ABSÜRT UCUZ, ben bazı oyunlar hariç full epic'ten alıyorum açıkçası, ama mesela elden ring, BALDUR'S gate 3 gibi Epic'te olmayan oyunları steamden alıyorum, onun harici çok pahalı. Epic'te toplam +300 oyunum var , RDR2'sinden Cyberpunk'ına ne ararsan, Epic'ten ne alırsan var diyebilirim , ama hiç oynayasım gelmiyor, sende de böyle bir durum var mı? 6 ay öncesine kadar sistemim baya kötüydü, şuan güzel bir sistem topladım, ve her oyunu ultrada oynatıyor, baya bir boş zamanımda var ama hiç oynayasım gelmiyor be , elin gitmiyor, oyunlar bildiğin yatıyor, şuan bir işte de değilim, okulada gitmiyor, full yatış modundayım, elim gitmiyor oynama:)

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Egemen Gülbel
Ne demek. Steam dolara geçtikten sonra ve son zamanlarda ülkenin batması ile 15 yıllık Batman serisi steamde 2000 TL , Epic'te 100 TL mi neydi , epic'te bazı oyunlar ÇOK AŞIRI ABSÜRT UCUZ, ben bazı oyunlar hariç full epic'ten alıyorum açıkçası, ama mesela elden ring, BALDUR'S gate 3 gibi Epic'te olmayan oyunları steamden alıyorum, onun harici çok pahalı. Epic'te toplam +300 oyunum var , RDR2'sinden Cyberpunk'ına ne ararsan, Epic'ten ne alırsan var diyebilirim , ama hiç oynayasım gelmiyor, sende de böyle bir durum var mı? 6 ay öncesine kadar sistemim baya kötüydü, şuan güzel bir sistem topladım, ve her oyunu ultrada oynatıyor, baya bir boş zamanımda var ama hiç oynayasım gelmiyor be , elin gitmiyor, oyunlar bildiğin yatıyor, şuan bir işte de değilim, okulada gitmiyor, full yatış modundayım, elim gitmiyor oynama:)
valla aynısı hocam ben hele full loldeydim bu zamana kadr bu ara 150 üstü oyun aldım ama oynayasım gelmiyo ilk defa oynadığımdan herhalde zamanla alışırım sana önerim farklı tür dene 2 saat oyna sal 3 saat oyna sal arttıra arttıra

valla aynısı hocam ben hele full loldeydim bu zamana kadr bu ara 150 üstü oyun aldım ama oynayasım gelmiyo ilk defa oynadığımdan herhalde zamanla alışırım sana önerim farklı tür dene 2 saat oyna sal 3 saat oyna sal arttıra arttıra
batman serisi 3tl falan olmuştu amnesia serisi baya oyun 3 tl oluyo 10tl altına 2 3 oyun alabiliyoruz epicden bence steam devri bitti ya

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Enes Budak

batman serisi 3tl falan olmuştu amnesia serisi baya oyun 3 tl oluyo 10tl altına 2 3 oyun alabiliyoruz epicden bence steam devri bitti ya
Steam devri hiçbirzaman bitmez kanka, Steam herzaman Epic'ten daha iyi , çok fazla özellik barındırıyor içinde. Birde o bizlik bir sorun, Yurtdışında Steam'de oyun almak millete koymuyor. TR battı biraz.
Oyun olayına gelirsek, valla FULL boşum hiç pc'ye oturmuyorum, zamanında PC kötüyken "lan pc alınca başından kalkmayacağım, şu oyunların hepsini oynayacağım" diyordum, bütün oyunları aldım, hiçbirini oynamıyorum. PC kötüyken bende çok LoL oynardım, PC onu kaldırıyordu, çokta severdim peek Dia 1, 50 lp, ama son 5-6 aydır oynamıyorum, çünkü çok ZAMAN YİYOR, STRES YAPIYOR, ve karşılığında hiçbir şey vermiyor (stres dışında) , bıraktım şahsen, kitap okuyup, dizi falan izliyorum en azından entelektüel olarak birşeyler katıyor.

Top Bottom