Neler Yeni

Aldığım oyunlar nasıl?

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Egemen Gülbel
Steam devri hiçbirzaman bitmez kanka, Steam herzaman Epic'ten daha iyi , çok fazla özellik barındırıyor içinde. Birde o bizlik bir sorun, Yurtdışında Steam'de oyun almak millete koymuyor. TR battı biraz.
Oyun olayına gelirsek, valla FULL boşum hiç pc'ye oturmuyorum, zamanında PC kötüyken "lan pc alınca başından kalkmayacağım, şu oyunların hepsini oynayacağım" diyordum, bütün oyunları aldım, hiçbirini oynamıyorum. PC kötüyken bende çok LoL oynardım, PC onu kaldırıyordu, çokta severdim peek Dia 1, 50 lp, ama son 5-6 aydır oynamıyorum, çünkü çok ZAMAN YİYOR, STRES YAPIYOR, ve karşılığında hiçbir şey vermiyor (stres dışında) , bıraktım şahsen, kitap okuyup, dizi falan izliyorum en azından entelektüel olarak birşeyler katıyor.
Hocam bana göre bitti ben hiç bi zaman almasım steamden zaten oyun almaya dediğim gibi bu ara başladım ama topluluk olsun arkadaşlık kısmı olsun puanlama inceleme çoğu konuda daha başarışı evet ama benim gibi olan Türk gençlerinin 1 oyuna 20 dolar verme şansı olmuyor aynı oyunu 200e görüyor epicte yapıştırıyor. Bide lol başlanmsz başlarsan bırakılmaz, ara verilir. Bence dediğim gibi farkşı tür oyunlar dene mesela hades dene yani farkşı tür farklı atmosfer belki o zevki tekrar hissettirebilir

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Enes Budak
Hocam bana göre bitti ben hiç bi zaman almasım steamden zaten oyun almaya dediğim gibi bu ara başladım ama topluluk olsun arkadaşlık kısmı olsun puanlama inceleme çoğu konuda daha başarışı evet ama benim gibi olan Türk gençlerinin 1 oyuna 20 dolar verme şansı olmuyor aynı oyunu 200e görüyor epicte yapıştırıyor. Bide lol başlanmsz başlarsan bırakılmaz, ara verilir. Bence dediğim gibi farkşı tür oyunlar dene mesela hades dene yani farkşı tür farklı atmosfer belki o zevki tekrar hissettirebilir
Valla dediğim gibi bende aynı şekilde stema'de bır oyuna 40-50 dolar vermem, epic bizim için daha mantıklı, ama işte o olay biz Türkleri kapsıyor, Avrupa'nıp pek böyle bir derdi yok. Hades falan oynadım 2-3 saat, güzel oyun kesinlikle , öyle oyunları da severim ama benim nedense şu aralar tamamen oyunlara karşı bir aşırı çabuk sıkılma, "uğraşamama* hissin var , bilemiyorum.
LoL konusuna gelirsek, dediğim gibi baya bir oynadım, ama insana sinir stres harici hİçbirşey katmıyor, hele ben rekabeti de seven birisi olarak bana iyi gelmiyor, eşleştirme sistemi bariz leş, karşıya %70 wr'leri atıyor, bana %40 falan böyle,herkesin mental gg zaten. Hele ben westte oynuyorum, TR'yi düşünemiyorum bile, bayadır TR'de oynamıyorum, TR daha berbat. Lolü bıraktım, daha da girmeye niyetim yok, bakalım..

mfm125

80+ Silver
Platform: Epic Games - Ubisoft Store

-Watch Dogs 1 (Ubisoft Store kalanı epic) 25tl ama promosyonla 19tl
-Yuppie Psycho 9,18 TL
-Aeon Must Die! 17,85 TL
-Celeste 31TL
-Beyond Two Souls 70TL
-Heavy Rain 70TL
-The Legend of Tianding 11,22TL
-The Surge 1 11,70
-The Surge 25,35
-Curse of The Dead Gods 22,50TL
-Spiritfarer 7,50TL
-Jotun: Valhalla 3,75TL
-The Count Lucanor 3,30TL

303 tl falan burası

toplam 13 oyun var istediğim yanıtı alamıyom 1 kişi cevap veriyo böyle sohbet etmek istiyom oyunlar hakkında puanlarsanız oyunları sırayla 10da 7 bilmem ne alınırdı alınmazdı vs vs diye daha iyi olur
Güzel

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Egemen Gülbel
Valla dediğim gibi bende aynı şekilde stema'de bır oyuna 40-50 dolar vermem, epic bizim için daha mantıklı, ama işte o olay biz Türkleri kapsıyor, Avrupa'nıp pek böyle bir derdi yok. Hades falan oynadım 2-3 saat, güzel oyun kesinlikle , öyle oyunları da severim ama benim nedense şu aralar tamamen oyunlara karşı bir aşırı çabuk sıkılma, "uğraşamama* hissin var , bilemiyorum.
LoL konusuna gelirsek, dediğim gibi baya bir oynadım, ama insana sinir stres harici hİçbirşey katmıyor, hele ben rekabeti de seven birisi olarak bana iyi gelmiyor, eşleştirme sistemi bariz leş, karşıya %70 wr'leri atıyor, bana %40 falan böyle,herkesin mental gg zaten. Hele ben westte oynuyorum, TR'yi düşünemiyorum bile, bayadır TR'de oynamıyorum, TR daha berbat. Lolü bıraktım, daha da girmeye niyetim yok, bakalım..
hocam valla türkler için imkansız olmuş durumda epic f/p yer umarım geliştirirler epici en azından yorum yapma eklerler oyun konusu için direkt salın bir kaç hafta belki ay oynamayın o istek sizi bulur belki. trde lol oynanmaz ciddi oynuyosan veya ekibin yoksa west daha mantıklı senin dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

thx

Satriani

80+ Bronze
Bütçenin belli olduğu noktada gayet güzel sepet, farklı tarzda oyunları deneyimlemek güzeldir. Sürekli bi' tarza takılıp oradan başka deneyim yaşamayınca oyun dünyasına çok fazla hakim olamıyorsun zaten. EPIC'in bu tarzlarda bedava dağıttığı da çok fazla oyun var zaten.
Benim de böyle uygun fiyattan topladığım çok oyun oldu orada, önemli olan da aldığımız oyunu oynamak aslında, çok fazla da kütüphede öylece duran oyun var.

Estexa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Egemen Gülbel
Bütçenin belli olduğu noktada gayet güzel sepet, farklı tarzda oyunları deneyimlemek güzeldir. Sürekli bi' tarza takılıp oradan başka deneyim yaşamayınca oyun dünyasına çok fazla hakim olamıyorsun zaten. EPIC'in bu tarzlarda bedava dağıttığı da çok fazla oyun var zaten.
Benim de böyle uygun fiyattan topladığım çok oyun oldu orada, önemli olan da aldığımız oyunu oynamak aslında, çok fazla da kütüphede öylece duran oyun var.
deniyorum sırayla hepsini şu ara hadese sardım bi bitse :D

Top Bottom