Neler Yeni

Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama bir kere youtube a girince bir daha çıkamıyorum ve tüm gün bitiyor bilgisayarı kaldır diyebilirsiniz ancak ders videolarımı da ordan izliyorum yani bilgisayarı kaldıramam bu yüzden. Sizce ne yapmalıyım?
aynısı bendede oluyor valla usta tatilde hic calısmadım nerdeyse pc yuzunden sımdı gene basladım yavastan

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alperen Yılmaz
Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama bir kere youtube a girince bir daha çıkamıyorum ve tüm gün bitiyor bilgisayarı kaldır diyebilirsiniz ancak ders videolarımı da ordan izliyorum yani bilgisayarı kaldıramam bu yüzden. Sizce ne yapmalıyım?
Kali linux yükle kendini geliştirmiş olursun : )

ANYA

80+ Bronze
Babam öldü knk maalesef
Ha özür dilerim, ne diyeyim aynısı bendede oluyor engel olamıyorum imkansız geldi bana, şöyle yap yapay zekaya sordum
'' Bir hedef belirleyip kendine küçük ödüller koyabilirsin. Örneğin, “2 saat çalışırsam 30 dakika YouTube izleyebilirim” gibi. ''

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Abdullah Tunç
Ha özür dilerim, ne diyeyim aynısı bendede oluyor engel olamıyorum imkansız geldi bana, şöyle yap yapay zekaya sordum
'' Bir hedef belirleyip kendine küçük ödüller koyabilirsin. Örneğin, “2 saat çalışırsam 30 dakika YouTube izleyebilirim” gibi. ''
Yok dostum sorun değil tabii ki, bende yapay zekaya sormuştum ve aynı cevabı vermişti ancak o 30 dakikada bir video açıyordum ve bir daha ders yapmıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsın
Sağol dostum.

thezkNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Özkan
bu konuda çok bilgili birisi değilim ama sadece ders için bir gmail hesabı açsan, diğer e postanı da youtube dan kaldırsan bence dikkatin çok dağılmaz diye düşünüyorum

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Abdullah Tunç
bu konuda çok bilgili birisi değilim ama sadece ders için bir gmail hesabı açsan, diğer e postanı da youtube dan kaldırsan bence dikkatin çok dağılmaz diye düşünüyorum
nerden baksan 5-6 kere bunu yapmışımdır ve her açtığım hesabın algoritmasını bozarak dersden uzaklaştırıyorum

kütüphaneye git çalışma isteği geliyor aynısını yaşıyorum çünkü
Evimin yakınlarına yeni kütüphane açıldı ve bundan sonra gitmeyi düşünüyorum.

thezkNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Özkan
nerden baksan 5-6 kere bunu yapmışımdır ve her açtığım hesabın algoritmasını bozarak dersden uzaklaştırıyorum

Evimin yakınlarına yeni kütüphane açıldı ve bundan sonra gitmeyi düşünüyorum.
bence de kütüphaneye gitmek mantıklı, ben kütüphanede olsam insanların içinde kolay kolay youtube'a bakamam :D

Top Bottom