aynısı bendede oluyor valla usta tatilde hic calısmadım nerdeyse pc yuzunden sımdı gene basladım yavastanDers çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama bir kere youtube a girince bir daha çıkamıyorum ve tüm gün bitiyor bilgisayarı kaldır diyebilirsiniz ancak ders videolarımı da ordan izliyorum yani bilgisayarı kaldıramam bu yüzden. Sizce ne yapmalıyım?
Kali linux yükle kendini geliştirmiş olursun : )Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama bir kere youtube a girince bir daha çıkamıyorum ve tüm gün bitiyor bilgisayarı kaldır diyebilirsiniz ancak ders videolarımı da ordan izliyorum yani bilgisayarı kaldıramam bu yüzden. Sizce ne yapmalıyım?
Ha özür dilerim, ne diyeyim aynısı bendede oluyor engel olamıyorum imkansız geldi bana, şöyle yap yapay zekaya sordumBabam öldü knk maalesef
Beyaz şapkacılık oynarsın birazne farkı oluyorki
Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsınBabam öldü knk maalesef
Yok dostum sorun değil tabii ki, bende yapay zekaya sormuştum ve aynı cevabı vermişti ancak o 30 dakikada bir video açıyordum ve bir daha ders yapmıyordum.Ha özür dilerim, ne diyeyim aynısı bendede oluyor engel olamıyorum imkansız geldi bana, şöyle yap yapay zekaya sordum
'' Bir hedef belirleyip kendine küçük ödüller koyabilirsin. Örneğin, “2 saat çalışırsam 30 dakika YouTube izleyebilirim” gibi. ''
Sağol dostum.Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsın
nerden baksan 5-6 kere bunu yapmışımdır ve her açtığım hesabın algoritmasını bozarak dersden uzaklaştırıyorumbu konuda çok bilgili birisi değilim ama sadece ders için bir gmail hesabı açsan, diğer e postanı da youtube dan kaldırsan bence dikkatin çok dağılmaz diye düşünüyorum
Evimin yakınlarına yeni kütüphane açıldı ve bundan sonra gitmeyi düşünüyorum.kütüphaneye git çalışma isteği geliyor aynısını yaşıyorum çünkü
bence de kütüphaneye gitmek mantıklı, ben kütüphanede olsam insanların içinde kolay kolay youtube'a bakamamnerden baksan 5-6 kere bunu yapmışımdır ve her açtığım hesabın algoritmasını bozarak dersden uzaklaştırıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evimin yakınlarına yeni kütüphane açıldı ve bundan sonra gitmeyi düşünüyorum.